metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)31.01.2015 14:18

Cytuję:
Na kolejnej sesji urzędnicy mają przedstawić program, którego wdrożenie ma ułatwić pozyskanie mieszkań osobom młodym. Nie możemy się doczekać!!!

Tylko w socjalizmie dzielnie walczy się z problemami, niewystępującymi w innych ustrojach. Gdyby państwo nie zabierało ludziom 80% wypracowanych przez nich pieniędzy, to ludzie nie musieliby zadłużać się na kilkadziesiąt lat. Na pewno problem bezdomnych by nie zginął, ale posiadanie mieszkania nie powodowałoby konieczności tak wielkich wyrzeczeń jak obecnie.

110

sklave sklaveranga31.01.2015 14:43

Szlachta sprawująca władzę bawi się na całego nic ale to nic nie folguje. Podwyżki sobie funduje diety, pensja, premie etc. etc. wzrost o 100% no i żeby mieszkańcy nie czuli się pokrzywdzeni im też podwyżki takie same serwuje. Dla nas kiełbaski z Biedronki i brykiety na grilla a dla szlachty piwniczki pełne dobrych win, policzki wołowe, ośmiorniczki i bez opamiętania kilometrówki. Posiedzenie Rady na stole dla radnych czekoladki, kawa, ciasteczka a dla mieszkańców znacznie zwiększone opłaty. To tak po bożemu i demokratycznemu. 2700 złotych podwyżki dla wójta Moszczenicy, bezie zarabiał prawie tyle co prezydent Piotrkowa. No i gdzie tu sprawiedliwość. Tam gdzie stało ZOMO teraz stoi PO i PiS. Partia Oszustów Pasożytów i Skurczybyków. Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com/

82

niewierny_tomasz ~niewierny_tomasz (Gość)31.01.2015 14:51

"Drugi-po-prezesie" napisał(a):

bardzo obrazowo o przyczynach naszej niedoli mówi pan Marusik:

40

dsfg ~dsfg (Gość)31.01.2015 17:03

"wyjezdzam-i-nie-wiem-czy-jeszcze-tutaj-wroce" napisał(a):

Popieram ja w tym roku spadam z tej mieściny kumoterstwa.

80

as ~as (Gość)31.01.2015 18:53

Ja już to zrobiłem :-)

60

Piotrków Tryb-rodzina+4 ~Piotrków Tryb-rodzina+4 (Gość)31.01.2015 19:18

Czy Piotrków jest gorszy od Bełchatowa,Radomska czy Tomaszowa Maz.Czy w Piotrkowie jest większy przyrost niż umieralność?

31

MINI ~MINI (Gość)31.01.2015 19:21

"as" napisał(a):
Ja już to zrobiłem :-)

Już to zrobiles ale wchodzisz na epiotrkow,bo jednak interesuje cie co u nas slychac :P

51

Q ~Q (Gość)31.01.2015 19:40

"10-lat-na-socjal-" napisał(a):
Chojniak i jego koalicjanci umywają rączki. Gdzie są miejsca pracy?

Siedz cicho i idz podziwiać Trakt Wielu Kultur,Murek na rynku albo nową fontanne na Krzywdzie...

61

ju ~ju (Gość)31.01.2015 19:47

na Źródlanej w TBS będzie mieszkanie dostępne od marca ;) ...

40

BLEKI BLEKIranga31.01.2015 20:56

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat