Zapraszamy do remontu drogi rowerowe na kosstromskiej od ronda na łódzkiej do ronda wp
Teraz wiem dlaczego nie ma oficjalnego otwarcia tej budowanej od wielu lat ścieżki, które miało nastąpić ostatecznie w listopadzie, po wcześniejszych niedoróbkach i poślizgach budowlanych. Ciekawe, co na to pan poseł, który był inicjatorem budowy tej ścieżki.
w ramach odpoczynku dla cyklistów, proponuję miejsca postojowe nazwać dawnymi nazwami przystanków kolejki sulejowskiej i całą upamiętnić imieniem Kolejki Wąskotorowej Piotrków - Sulejów. dla starszych to sentyment dla młodych że taka kolejka była i woziła ich dziadków i rodziców na letnisko. miłego dnia.
Na ścieżce rowerowej Piotrków-Przygłów są zamontowane w ostatniej chwili niskie słupki, zapewne blokujące możliwość wjazdu aut na ścieżkę. Ale te słupki są bardzo niebezpieczna dla rowerzystów. Kto dużo jeździ rowerem, wie o co chodzi. A dla mało kumatych "kierowców" samochodów: takie słupki i wszelkie inne przeszkody na ścieżce rowerowej, to jak np. otwarte studzienki kanalizacyjne na drodze po której poruszają się auta. Cyt.: wystarczy ominąć", "dostosować prędkość jazdy do warunków", " masz mieć włączone światła"...głupota niektórych komentujących jest zatrważająca.
Proszę pokazać mi gdzie tam jest znak ścieżki rowerowej? Jest to ścieżka pieszo rowerowa a to duża różnica i to bardziej chodnik dla pieszych z możliwością jazdy rowerem
Proszę pokazać mi tam znak C-13 jeżeli wiecie co to jest ścieżka rowerowa. Bo to nią nie jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!