metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga28.08.2013 16:54

"BLEKI" napisał(a):
BLEKIranga

Belki!!!!Belki!!!!Belki!!!!
Co Tobie się stało???
Matuchno kochana i Wszyscy Świeci.
Kowadło na głowę Tobie spadło???
A może paszkwilisz???
Świntuszku jeden.
Marian na litość boską cóżeś to uczynił!!!
W Tobie była jedyna i ostania nadzieja.
Pół miasta Tobie ufało ba miało nadzieje
że dasz prezydentowi na wstrzymanie.
Przeciw miastu i jego mieszkańcom znowu wystąpiłeś!!!
Chcesz li by miasto do Sodomy się upodobniło.
Czyżby „doctor” Hipokratesa na Mamonę zamienił??
W Tobie była cała nadzieje.
Film: Referendum 2013r w Krzywym Zwierciadle Piotrków Trybunalski.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

nauczyciel1 ~nauczyciel1 (Gość)28.08.2013 17:45

mam niepełny etat i co mam się cieszyć. A nie mam szans dorobić bo nie mam znajomości i nadgodzin też mam. dlaczego nie ma regulacji prawnej, że jeden nauczyciel w szkole ma 25 godz. a inny ma niepełny etat i co mam nie iść na referendum, a własnie że pójdę. Bo referendum jest za pieniądze podatników

00

Pietrek Pietrekranga28.08.2013 18:04

wyborcy krzyska 50+

00

beaila ~beaila (Gość)28.08.2013 18:07

Cytuję:
Mam pytanie do PIO – kto was finansuje i kto za wami stoi? - pytał Jerzy Warzocha, z „Solidarność” Piomy.

A ja mam pytanie: Kto finansuje przeciwników referendum, zakupił im koszulki i ulotki? Wstyd i żenada, żeby ludzie prezydenta Chojniaka mieszali do tego inwalidów na wózkach i kalekie dzieci jak miało to miejsc e dzisiaj przed urzędem miasta. Widziałam tam panią Agnieszkę Borówkę kandydatkę do rady miasta w poprzedniej kadencji z listy PO a ostatnio z Razem dla Piotrkowa razem z jej ciocią Janiną Skibicką. Zastanówcie się ludzie i nie ośmieszajcie się. Policję wzywać do mieszkańców stojących grzecznie pod ścianą na sali obrad a tych przeciwników referendum którzy 2 godziny później którzy krzyczeli przed urzędem miasta że popierają Chojniaka nie usunięto. To wszystko aż się prosi aby pójść do referendum. Agitowali też radni Masiarek i Gaik oraz prezes MZGK Sylwester Łopatowski.

00

martens ~martens (Gość)28.08.2013 18:14

Cytuję:
Trzeba w ogóle nie mieć dobrej woli, trzeba mieć dużo złej woli, trzeba posługiwać się tak podłymi metodami

natomiast metody Błaszczyńskiego są takie,ściąga sie w godzinach pracy osoby,które mają pensje z naszych podatków,przywozi sie busem osoby niepełnosprawne i ubiera się je jak choinke,nie wspomne o grupie kato-turbanów.

00

gucio ~gucio (Gość)28.08.2013 18:36

Wyborcy Krzysztofa Chojniaka to również osoby 50+ nie należy z tego szyderować, wypada z tego powodu się cieszyć ponieważ te osoby są świadome tego co się dzieje w naszym pięknym mieście. Należy ubolewać że PIOwcy opierają się i napędzają cały bałagan na młodzieży szkolnej która nie wie o co tak naprawdę chodzi; faktem jest że takimi młodymi ludźmi łatwo jest manipulować.

00

janusz ~janusz (Gość)28.08.2013 18:43

ja tam nie ide na referendum....za to chetnie wybiore sie na wybory....

00

miki ~miki (Gość)28.08.2013 18:55

Prezydent do najbystrzejszych nie należy , ale to co Pampuch robi to troszkę nie halo. Czy to wina prezydenta miasta że ludzie pracy nie mają? Że Z kasą u większości krucho? Jeśli by w ten sposób myśleć to trzeba by było odwołać wszystkich prezydentów miast i burmistrzów miasteczek. Trochę Pampuch z Kasią Gletkier grają na uczuciach ludzi, a tak się nie robi. Piotrków chyba wykorzystał dobrze swoje położenie, mamy centra logistyczne , praca jako taka jest. Bogactw naturalnych nie mamy , fabryk poza Haringiem też nie ma i nie będzie dopóki rządzący z Warszawy i Brukseli nie nałożą ceł na produkty made in China.

00

Pietrek Pietrekranga28.08.2013 19:26

Cytuję:
mówił radny prezydenckiej koalicji Rafał Czajka.

Rafal byles wielki radny bezpartyjny ale lizac dupy zostales dyrektorem szkoly w szydlowie. Nie ladnie

00

Iga ~Iga (Gość)28.08.2013 19:30

Czy ktoś może mi napisać po której stronie jest właściciel Sklejek? Czy on popiera referendum?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat