I widzę same mohery,a ja idę i moi znajomi też idą, bo mają już dosyć marnowania pieniędzy i chojniaka.
super ze wymyslili to referendum !!! przez takie przepychanki od razu mi sie poprawia humor hehe :)
Po kolei. Dopiero wynik referendum może spowodować odwołanie prezydenta. Potem można mówić o wyborach. I wtedy dopiero o kandydatach. Referendum, to nie wybory. Pytanie jest jedno: Czy jesteś za odwołaniem obecnego prezydenta miasta?
Tej władzy też my uwazamy że trzeba połozyć kres. Dlatego my w rodiznie idziemy wszyscy skreślić pana Chojniaka.
"W tę wakacyjną niedzielę CHRYSTUS kieruje do nas wezwanie: "USIŁUJCIE WEJŚĆ PRZEZ CIASNE DRZWI". To wołanie PANA niesie ze sobą apel o odwagę pójścia drogą wiary wymagającej i stawienia czoła trudnościom. Dajmy się otoczyć miłością CHRYSTUSA, nie zamykajmy się na nią, usuńmy wszystkie przeszkody, które utrudniają nam wejście do skarbca tej miłości - naszą pychę lub fałszywą skromność, lenistwo albo pobożność na pokaz. Uczmy się wiernie kroczyć za CHRYSTUSEM." - słowo na niedzielę 25,08
zebrała się banda oszołomów rydzykowych,w dupie mają wszystko,emerytury listonosz przyniesie a co mają zrobić młodzi jak nie ma pracy?
ciekawe ile ten styropian ma pensji? przez takich nierobów mamy to co mamy.
ŻENADA.
Czy Wam mogę w dwóch słowach powiedzieć ?
Tak jak w Radiu ??
... Wam w ...
Tylko komisarz ten będzie olewał wszystkie dotychczsowe układy i może coś się zmieni na korzyść dla naszego miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!