metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Krytyk ~Krytyk (Gość)28.08.2013 12:35

Ciekawe ile Chojniak im zapłacił za robienie z siebie debili....

00

Mariano ~Mariano (Gość)28.08.2013 12:36

Frycz, pewnie zgłosił by do prokuratury zawiadomienie na podstawie art. 249 i 250 KK.
Generalnie w okresie od wyznaczenia daty referendum w mieście dzieją się śmieszne rzeczy. W każdej części miasta naprawiają przynajmniej 1 drogę, żeby zalać oczy każdego mieszkańca odrobiną asfaltu. Dziwne skoro nie tak dawno radny Dziemdziora łatał dziurę na ul. Kołłątaja z własnej kieszeni dlatego, że miasto nie miało na to pieniędzy. Miesiąc temu ludzie prezydenta nie chcieli obniżenia opłaty za wywóz śmieci. Teraz tuż przed referendum wszystko się zmieniło i chcą ją obniżyć. Można tak wymieniać jeszcze długo. W każdym razie zastanawia mnie czemu budowa kościoła ruszyła wczoraj, a nie dopiero za miesiąc. Może to jakiś dziwny zbieg okoliczności?
Nie dziwi mnie też specjalnie, że zagorzałymi przeciwnikami referendum są ludzie z rodziny radia maryja w Piotrkowie... pff

00

Effato. ~Effato. (Gość)28.08.2013 12:39

Ta, prezydenta bronią przede wszystkim Ci, którzy mają korzyść z jego urzędów i dostają w łapę kasę za każdy ruch. Wystarczy popatrzeć na naszych radnych. Przeszedłem koło tej parady manifestującej i w głos się zaśmiałem. Co, odebraliby Wam źródełko dochodów, to trzęsiecie spodniami? Macie rację, doprowadźcie Piotrków do całkowitego upadku. Cieszę się, że już za pół roku stąd wyjeżdżam, bo jak mam patrzeć na tę ślepotę kreowaną kłamstwem to aż mi się odechciewa żyć. Taka niestety prawda. I zgadzam się z komentarzem użytkownika "Mariano". A zresztą, co będę się wypowiadał. I tak znajdą się mądrzy i mądrzejsi.

00

Śmieszne ~Śmieszne (Gość)28.08.2013 12:39

a ciekawe ile zapłacili tym co weszli na sale z maskami

00

P51 ~P51 (Gość)28.08.2013 12:46

"Mariano" napisał(a):
Nie dziwi mnie też specjalnie, że zagorzałymi przeciwnikami referendum są ludzie z rodziny radia maryja w Piotrkowie... pff

Oni są wszędzie,gdzie trzeba dać świadectwo miłości bliźniego...;->

00

F2q F2qranga28.08.2013 12:55

Inwestycje? Jakie inwestycje? Czy jest robione coś by przyciągnąć inwestorów? Preferencyjne warunki dla polskiego kapitału? Strefa ekonomiczna? Wybaczcie państwo,ale już za późno. Data referendum jest ustalona, każdy zagłosuje tak jak uważa i zobaczymy co z tego wyniknie.

00

.. . ~.. . (Gość)28.08.2013 12:59

Ekipa Christophera !

00

btw ~btw (Gość)28.08.2013 13:02

Normalnie teraz sie tak spinają ze w te 2 tygodnie zrobili cztery razy więcej niż przez 7 lat : )

00

Lesina23 Lesina23ranga28.08.2013 13:07

W sprawie tego referendum można sie wypowiedzieć że jest to wiocha. Nie ze względu na odwołanei rady i prezydenta, bo tutaj jestem za jednak sposób przeprowadzania tego referendum i ukrywanie ludzi którzy będą kandydować po prezydencie. Na mieście słychać dużo plotek etc ale nie ma nikogo kto by mógł zając miejsce p. Chojniaka, lub też posiadał jakis pomysł na zmiany. Dlatego mam mieszane uczucia co do tego referendum. Pytałem się ludzi co zbierają podpisy na forach na FB i nic. Wszędzie tylko agresja w formie to ty jesteś za prezydentem złodziejem. A ja jako obywatelk chcę wiedzieć co po odwołaniu. Jak się robi rewolucje to coś żeby zmienić zawsze za rewolucją szli ludzie co przejmowali władzę i zmieniali a tu nic odwołajmy i dalej jakoś będzie.
Jednakżę popieram to referendum ale jeśli nikt sie nie ujawni jakis pomysłow na zmiany to jaki sens zmieniania gdzie mozę przyjsć osoba bez pomysłu iniczego nie zmieni, lub zobaczy jaki PT ma kredyt i podniesie znowu podatki. WIOCHA

00

Lesina23 Lesina23ranga28.08.2013 13:10

"Felek" napisał(a):
Czy ktoś coś wie, na temat włamań w gminie Moszczenica? Ponoć gazem w nocy usypiają i wynoszą sprzęty.

Wg mnie jest to zorganizowana jakaś grupa ponieważ w PT w okolicach ul. Sulejowskiej też było pare włamań na tzw śpiocha. Policja jak narazie nic z tym nei zrobiła

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat