metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
teakt ~teakt (Gość)03.01.2015 00:30

"byly-pracownik" napisał(a):

No to dziw się. Bonusowych trzech lekarzy na SORze no i personelu średniego przynajmniej drugie tyle. fakty. Ale i tak znajdzie się komentarz, że to mordownia bo ktoś z rodziny tam umarł... .

80

teakt ~teakt (Gość)03.01.2015 00:31

"pacjentka" napisał(a):
Moje uznanie dla dyrekcji szpitala i lekarzy pracujących na tym oddziale.

a dla reszty...?

60

ann ~ann (Gość)03.01.2015 08:27

Ja skorzystałam dziś w nocy z pomocy w przychodni przy szpitalu powiatowym .szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję.

72

bida ~bida (Gość)03.01.2015 09:39

"lekarz" napisał(a):
~lekarz (Gość)
16 godzin temu, 17:19
Łatwo jest krytykować...a nawet nie wiecie jak nam się źle zyje...sam pracuje na 4 etatach (a znam takich co mają ich nawet po 9) i rodziny w ogóle nie widze.

Chce Pan na tylu etach pracowac bo panu kasy mało.... Pana decyzja, do kogo te zale?

134

pacjentka ~pacjentka (Gość)03.01.2015 10:16

"teakt" napisał(a):

Z całym szacunkiem dla reszty również, ale chciałam w tej szczególnej sytuacji podkreślić to, że to na tych lekarzy spadły dodatkowe obowiązki wynikające z protestu innych, którzy zostawili pacjentów na lodzie i dołączyli do związkowych cwaniaków z PZ.

51

teakt ~teakt (Gość)03.01.2015 17:46

"pacjentka" napisał(a):
że to na tych lekarzy spadły dodatkowe obowiązki wynikające z protestu innych, którzy zostawili pacjentów na lodzie i dołączyli do związkowych cwaniaków z PZ.

a ja, z całym szacunkiem chciałem podkreślić, że dodatkowe obowiązki spadły na barki nie tylko lekarzy.
Ale już po krzyku.

62

Tartu Tarturanga04.01.2015 08:23

Byłem tam z dzieckiem i jego uszkodzoną nogą, kiedyś latem - czekaliśmy ponad 5 godzin patrząc na cieknącą krew, jęki, policję z pijanymi bez kolejki. Wyszliśmy grubo po północy Do tego taka diagnoza, że lekarz na dodatkowych badaniach ( po tej wizycie zrobić musieliśmy ) w Łodzi za głowę się złapał i nie dowierzał, że lekarz mógł takie bzdury wymyśleć.

37

Anna Z. ~Anna Z. (Gość)05.01.2015 00:22

Możecie zalać mnie hejtem, ale szpital na Rakowskiej jest wśród najlepszych szpitali w Polsce.

67

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat