I nagle się okazuje, jaki to socjalizm jest świetny. Państwowa służba zdrowia brzmi jak żart. Płacę, to mi się należy? Raczej nam zabierają i ciągle coś obcinają: a to dofinansowanie leków, a to leczenie chorób. I tak dalej. To się nie sprawdza, ale płacić musimy!
Moje uznanie dla dyrekcji szpitala i lekarzy pracujących na tym oddziale.
Łatwo jest krytykować...a nawet nie wiecie jak nam się źle zyje...sam pracuje na 4 etatach (a znam takich co mają ich nawet po 9) i rodziny w ogóle nie widze.
jeśli już to tytuł doktora ma tylko Pani Baranowska!!!a do pomocy zagoniono ratowników medycznych a nie pielęgniarki!!!pielęgniarki to gatunek na wymarciu.
To prawda. W szpitalu na Rakowskiej obsłużono mnie dzisiaj z córką bez łaski i profesjonalnie. Pan Konieczko jest sprawnym dyrektorem.
polowa tych CUDOWNYCH lekarzy z Rakowskiej prowadzi prywatną praktyke również ...jak i biorą dodatkowe godziny w innych przychodniach więc czemu teraz nagle wszyscy kamieniem w przchodnie i lekarzy nzoz ????
Bo Konieczko po prostu ma charakter, w przeciwieństwie do wielu innych swoich kolegów lekarzy.
W Piotrkowie jest tylko jeden lekarz dr.Kimelski reszta nie dorasta mu do pięt.
no właśnie na tytuł doktora to trzeba się długo uczyć a nie medycyne eksternistycznie skończyć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!