To prawda. W szpitalu na Rakowskiej obsłużono mnie dzisiaj z córką bez łaski i profesjonalnie. Pan Konieczko jest sprawnym dyrektorem.
polowa tych CUDOWNYCH lekarzy z Rakowskiej prowadzi prywatną praktyke również ...jak i biorą dodatkowe godziny w innych przychodniach więc czemu teraz nagle wszyscy kamieniem w przchodnie i lekarzy nzoz ????
Bo Konieczko po prostu ma charakter, w przeciwieństwie do wielu innych swoich kolegów lekarzy.
W Piotrkowie jest tylko jeden lekarz dr.Kimelski reszta nie dorasta mu do pięt.
no właśnie na tytuł doktora to trzeba się długo uczyć a nie medycyne eksternistycznie skończyć
No to dziw się. Bonusowych trzech lekarzy na SORze no i personelu średniego przynajmniej drugie tyle. fakty. Ale i tak znajdzie się komentarz, że to mordownia bo ktoś z rodziny tam umarł... .
a dla reszty...?
Ja skorzystałam dziś w nocy z pomocy w przychodni przy szpitalu powiatowym .szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję.
Chce Pan na tylu etach pracowac bo panu kasy mało.... Pana decyzja, do kogo te zale?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!