metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
a.. ~a.. (Gość)02.01.2015 19:58

Pani lekarz Gizeweter-Zielińska, nie doktor...

76

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)02.01.2015 20:21

"pacjent" napisał(a):
Marek Konieczko - jeden w tym mieście z lekarzy - (dyrektor szpitala na Rakowskiej) jak zawsze stanął na wysokości zadania! Nie dopuszczając do kryzysowej sytuacji na dużą skalę...

To prawda. W szpitalu na Rakowskiej obsłużono mnie dzisiaj z córką bez łaski i profesjonalnie. Pan Konieczko jest sprawnym dyrektorem.

43

kolo ~kolo (Gość)02.01.2015 21:06

polowa tych CUDOWNYCH lekarzy z Rakowskiej prowadzi prywatną praktyke również ...jak i biorą dodatkowe godziny w innych przychodniach więc czemu teraz nagle wszyscy kamieniem w przchodnie i lekarzy nzoz ????

61

Jowita ~Jowita (Gość)02.01.2015 21:58

"pacjent" napisał(a):
Marek Konieczko - jeden w tym mieście z lekarzy - (dyrektor szpitala na Rakowskiej) jak zawsze stanął na wysokości zadania!

Bo Konieczko po prostu ma charakter, w przeciwieństwie do wielu innych swoich kolegów lekarzy.

62

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)02.01.2015 21:58

W Piotrkowie jest tylko jeden lekarz dr.Kimelski reszta nie dorasta mu do pięt.

19

gość2 ~gość2 (Gość)02.01.2015 22:07

no właśnie na tytuł doktora to trzeba się długo uczyć a nie medycyne eksternistycznie skończyć

45

teakt ~teakt (Gość)03.01.2015 00:30

"byly-pracownik" napisał(a):

No to dziw się. Bonusowych trzech lekarzy na SORze no i personelu średniego przynajmniej drugie tyle. fakty. Ale i tak znajdzie się komentarz, że to mordownia bo ktoś z rodziny tam umarł... .

80

teakt ~teakt (Gość)03.01.2015 00:31

"pacjentka" napisał(a):
Moje uznanie dla dyrekcji szpitala i lekarzy pracujących na tym oddziale.

a dla reszty...?

60

ann ~ann (Gość)03.01.2015 08:27

Ja skorzystałam dziś w nocy z pomocy w przychodni przy szpitalu powiatowym .szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję.

72

bida ~bida (Gość)03.01.2015 09:39

"lekarz" napisał(a):
~lekarz (Gość)
16 godzin temu, 17:19
Łatwo jest krytykować...a nawet nie wiecie jak nam się źle zyje...sam pracuje na 4 etatach (a znam takich co mają ich nawet po 9) i rodziny w ogóle nie widze.

Chce Pan na tylu etach pracowac bo panu kasy mało.... Pana decyzja, do kogo te zale?

134

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat