Z całym szacunkiem dla reszty również, ale chciałam w tej szczególnej sytuacji podkreślić to, że to na tych lekarzy spadły dodatkowe obowiązki wynikające z protestu innych, którzy zostawili pacjentów na lodzie i dołączyli do związkowych cwaniaków z PZ.
a ja, z całym szacunkiem chciałem podkreślić, że dodatkowe obowiązki spadły na barki nie tylko lekarzy.
Ale już po krzyku.
Byłem tam z dzieckiem i jego uszkodzoną nogą, kiedyś latem - czekaliśmy ponad 5 godzin patrząc na cieknącą krew, jęki, policję z pijanymi bez kolejki. Wyszliśmy grubo po północy Do tego taka diagnoza, że lekarz na dodatkowych badaniach ( po tej wizycie zrobić musieliśmy ) w Łodzi za głowę się złapał i nie dowierzał, że lekarz mógł takie bzdury wymyśleć.
Możecie zalać mnie hejtem, ale szpital na Rakowskiej jest wśród najlepszych szpitali w Polsce.
SOR rakowska najgorszy a szczególnie pożal się Pani doktor Baranowska.
Prawie 6 godzin czekania na zszycie palca,szkoda słów,ręce opadają!
SOR w Piotrkowie to dramat. Ludzie czekają godzinami, Lekarze sor nie interesuję się pacjentami, calą pracę zrzucają na specjalistów , ktorzy dopiero kierują na badania. Dramat. 6 godzin spędzonych na SOR. Pora zmienić dyrektora. Mam wrażenie , że lekarze nie rozumieją, że są tam dla chorych. Zwolnić dyrektora!!!!!!!!!!!!!!! W Łodzi wszyscy opiekują się, pytają jak pomoc... Tu jest masakra WSTYD !!!!!!
Chcialabym aby ten szpital i SOR mial sprawna i godna opieke nad zywymi:_(.Kilka pobytow w zyciu -uwłaczajace godnosci czlowieka.Zawsze zastanawiam sie co przyjmujacy lekarze mysleliby gdyby ich ojciec tak byl traktowany?Czy towarzyszyla by im buta i zdenerwowanie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!