Za 2 lata wybory,trzeba przygotować i urobić ciemną mase,obiecywać ile się da,a póxniej wygaszać oczekiwania,oczywiście po wyborach.
Ja tego nie kupuję!
Obiecanki cacanki. Ja nie przyjmuje Pisowskiego pustosłowia.
Wy z PIS-u potraficie tylko dobić rolnika.
Dziś wasz Nowy "Nieład" pokazał jak chcecie dobić klasę średnia. Dla mnie staliście się Oszustami.
Żałuję że na Was głosowałem
Zmieńcie wasz skrót z PiS na OiZ.
OiZ rozszyfrujcie?
Pisowskie pustosłowie....szukuje się grabież klasy średniej która bez niczyjej pomocy rozwinęła się w Polsce. Zostaną wielkie korporacje i biedota.
No i co nam z tego, jeśli nie będzie niezależnego od władzy TK, ani RPO, ani niezależnej prokuratury, ani wolnych sądów, ani może niebawem wolnych mediów i taki Kaczyński będzie mógł paluszkiem pokazać kogo należy zgnoić, chociaż nic nie zawinił, a komu dać dobrze płatne stanowisko, np. w spółce Skarbu Państwa, chociaż jest kretynem i się na niczym nie zna, a armia jego służalców ślepo wykona rozkazy. Po cholerę nam ten jakiś nowy ład?...,
Pic na wodę....zbliżają się wybory. Już wam nie uwierzę..mieliście 6 lat żeby zacząć budować a wy tylko odsuwacie...Panie Pośle proszę przestać kłamać
Skoro juz sie zaczynaja obiecanki cacanki,to chyba pisiorki boja sie o wynik wyborow.
ciemna masa i tak pójdzie głosować na PIS bo rzucą trochę ochłapów...dadzą 140 złociszy żeby sie zabawili....
PO kradło to fakt...a PIS jest jeszcze gorsze....żeby komuś dać trzeba komuś zabrać....zabiorą polskim średniakom i ciułaczom...
Potraficie tylko zabierać, podnosić podatki ....nakłądać nowe opłaty jak wy to nazywacie podatki, daniny.....sami nic nie potraficie wypracować.
Panie Lorek wbij sobie Pan do głowy....żeby coś dać to komuś trzeba zabrać lub zwiększyć obciążenia.....jesteście gorsi od PO . Ilością podatków przebiliscie ich na głowę.
Inflacja zżera nasze pieniądze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!