Klasa średnia przede wszystkim jest inteligencją. Głównie dziedziczą spadki, i nie roztrwoniają tego. Bardzo często ciężko pracują i dorobili się naprawdę dużego majątki.
Zwykle coś ma które zdobyła dzieki pracy lub przodkom którzy też cieżko pracowali. Albo sie cieżko uczyła gdy masa bimbała. I ta masa teraz głosuje na PIS.
Tacy ludzie: klasa średnia ma w stosunku do władzy krytyczny i oczekujący stosunek. Skoro oddają pieniądze to oczekują aby roztropnie zarządzali pieniędzmi. A PIS przeciwnie robi rozdaje na prawo i lewo byle tylko wygrać wybory.
A socjaliści z PIS chcą ich pozbawić tego majątku. Tak aby klasa średnia nic nie miała. Klasa średnia jest solą w oku dla PIS. Dlatego Gowin powiedział że stworzą sobie nową klasę średnią podległą PIS czyli biedotę.
Klasa średnia bardzo kole PIS. PIS bardzo nie lubi klasy średniej dlatego próbuje ją zlikwidować w Polsce i utworzyć sobie z biedoty nową "klasę średnia"/
Zmieńcie nazwy tak jak w PRL:
PIS - > PZPR
Polski Ład - > Nowy Wał
Składa ubezpieczeniowa - > Domiar
Po co s 12, wystarczy zrobić prawo i lewo skrętne pasy w Poniatowie i włodzimierzowie
Ciekawe, cy wiedzieli co podpisują? Pewnie myśleli, że swoje podwyżki... To podpisali.
Korzystając z portalu e-piotrkow użytkownicy mogą się natknąć na wyskakujące nakładki które informują o tym że urządzenie użytkownika jest zawirusowane. Klikając w taką nakładkę/ komunikat użytkownik narobi sobie kłopotów. Proszę w nią nie klikać i nie postępować zgodnie z poleceniami tej nakładki. Należy wyjść z portalu i ponownie wejść na niego. Proszę aby tym razem moderator podszedł poważnie do tematu i opublikował ten post. Dowodem na to co napisałem jest fakt że często po otwarciu portalu przy linku pojawia się trójkąt z wykrzyknikiem co świadczy o tym że adres jest potencjalnie niebezpieczny. Specjalnie podpiąłem się pod główny art bo ma dużo komentarzy co oznacza że jest często odwiedzany przez użytkowników. Skontaktuje się również z ADM portalu.
Ja jestem w plecy, haruję jak wół po to żeby utrzymać "biednych" wyborców PIS! Bo wg. prezesa jestem "bogaty", choć zarabiam po prostu normalnie. Chore!!!
Chciałem ocieplić budynek. Styropian w ciągu 2 miesięcy zdrożał ponad 30% By was szlag trafił. Będzie inflacja jak w latach 80-tych
teraz spłąszczają....S12 tak samo powstanie jak dopłaty do prądu....dużo obiecywali a prąd coraz droższych...tak samo będzie z S12 czy ich dopłatami i spłaszczanie.....bałagan na sulejowskiej jest i będzie, prąd będzie droższy, a podatki coraz większe
No to teraz, przy tych kosztach prowadzenia j.d.g. bedzie sie juz niemal kazdemu oplacalo zalozyc dwuosobowa spolke z o.o. z zona i wowczas panstwo nie zobaczy ani ZUS-u ani skladki zdrowotnej. Brawo wy !
Przekaz czytelny dla gawiedzi : Nie oszczedzaj, konsumuj, licz na panstwo I na socjal, zadluz sie I badz zalezny. Dodatkowo zaczipuj sie I wyszczep
Kolejny ciekawy vlog:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!