metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
stefan ~stefan (Gość)15.05.2021 17:01

Łyknęliście to ? ...bo ja nie !

134

gregu ~gregu (Gość)15.05.2021 17:04

Za 2 lata wybory,trzeba przygotować i urobić ciemną mase,obiecywać ile się da,a póxniej wygaszać oczekiwania,oczywiście po wyborach.
Ja tego nie kupuję!

133

pis pustosłowie ~pis pustosłowie (Gość)15.05.2021 17:47

Obiecanki cacanki. Ja nie przyjmuje Pisowskiego pustosłowia.

43

sdfs ~sdfs (Gość)15.05.2021 17:47

Wy z PIS-u potraficie tylko dobić rolnika.
Dziś wasz Nowy "Nieład" pokazał jak chcecie dobić klasę średnia. Dla mnie staliście się Oszustami.
Żałuję że na Was głosowałem
Zmieńcie wasz skrót z PiS na OiZ.
OiZ rozszyfrujcie?

33

biedota ~biedota (Gość)15.05.2021 17:49

Pisowskie pustosłowie....szukuje się grabież klasy średniej która bez niczyjej pomocy rozwinęła się w Polsce. Zostaną wielkie korporacje i biedota.

53

ass ~ass (Gość)15.05.2021 17:50

No i co nam z tego, jeśli nie będzie niezależnego od władzy TK, ani RPO, ani niezależnej prokuratury, ani wolnych sądów, ani może niebawem wolnych mediów i taki Kaczyński będzie mógł paluszkiem pokazać kogo należy zgnoić, chociaż nic nie zawinił, a komu dać dobrze płatne stanowisko, np. w spółce Skarbu Państwa, chociaż jest kretynem i się na niczym nie zna, a armia jego służalców ślepo wykona rozkazy. Po cholerę nam ten jakiś nowy ład?...,

42

przestańcie kłamać ~przestańcie kłamać (Gość)15.05.2021 17:52

Pic na wodę....zbliżają się wybory. Już wam nie uwierzę..mieliście 6 lat żeby zacząć budować a wy tylko odsuwacie...Panie Pośle proszę przestać kłamać

43

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)15.05.2021 17:55

Skoro juz sie zaczynaja obiecanki cacanki,to chyba pisiorki boja sie o wynik wyborow.

53

PIS na nie ~PIS na nie (Gość)15.05.2021 17:55

ciemna masa i tak pójdzie głosować na PIS bo rzucą trochę ochłapów...dadzą 140 złociszy żeby sie zabawili....
PO kradło to fakt...a PIS jest jeszcze gorsze....żeby komuś dać trzeba komuś zabrać....zabiorą polskim średniakom i ciułaczom...

63

inflacja górą ~inflacja górą (Gość)15.05.2021 18:02

Potraficie tylko zabierać, podnosić podatki ....nakłądać nowe opłaty jak wy to nazywacie podatki, daniny.....sami nic nie potraficie wypracować.
Panie Lorek wbij sobie Pan do głowy....żeby coś dać to komuś trzeba zabrać lub zwiększyć obciążenia.....jesteście gorsi od PO . Ilością podatków przebiliscie ich na głowę.
Inflacja zżera nasze pieniądze.

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat