do suchy
coś Ci wyznam, masz złe informacje. Jeśli się chce prowadzić porządną działalność to na targowiskach wnosi się dwie opłaty: rezerwację i placowe. Opłatę rezerwacyjną na tym terenie pobiera pan Ptak ponieważ to jego teren. Miasto ma z tego jedynie mizerną opłatę placową. A jeśli uwzględnimy, że handel odbywa się również w sobotę i rezerwacja jest osobna to można sobie łatwo policzyć jaka kwota wpływa dla pana Antoniego :)
Pan Ptak zlikwidował chuligaństwo stadionowe i z tego tytułu należy się mu uznanie naszych mieszkańców.
Pseudo- biznesmen, za którego ludzie siedzieli po więzieniach, stadion kupił za bezcen, stadion, na który przychodziłem od małego, który kochałem, który wrył się na zawsze w moją pamięc, przyszedł ptak (celowo z małej), zniszczył wszystko, zaorał i sprzedał by stanął na miejscu Piotrcovii market dla pobliskiej biedoty, a czajkowski jeszcze go broni, chciałbym żeby ptak wykupił jego najbliższą rodzinę i sprzedał tureckim handlarzom ludzi spod hamburga w wiadomym celu, mam nadzieję, że nie miałby do niego o to pretensji w końcu to byłaby własność ptaka, co do miejsc pracy to ...1100 miejsc pracy??? a ile z tych miejsc pracy należy do piotrkowian? 100-200?? bo reszta to handlorze zjeżdżający nawet z kielc czy częstochowy,
brak zasad, sentymentów, świętości, czysta kasa, kasa, kasa.....typowe ptaszysko
Ptak to cwaniak przez duże "CH". Młodzi nie pamiętają jak było w latach 90-tych i jak to z biznesmenem Ptakiem było. Za Piotrkowię powinni mu... każdy od siebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!