Antki rządzą Piotrkowem. Trzeba było mieszkańców zapytać. Zrobić zbiórkę. Stadion i basen by był do tej pory.
Rżanek: "...gdybym wtedy wiedział, że tak to się skończy, to darłbym szaty jak Stańczyk..."
A nie jak Rejtan?!
Przepraszam bardzo jestem rocznik 87 i od zawsze handel był tam gdzie jest teraz te niby 1100 osób jeśli jest tyle to zawsze tam były. Miejsce stadionu w sumie jest puste tam handlu niema tylko auta stoją. Zmieniło się tyle że na miejscu basenu i hali jest stacja benzynowa i supermarkety. Cały handel zawsze tam był. W wekkendu przed wejściem na stadion i tak jest dj dziś. Ptak dał zatrudnienie 1100? Ja nie mogę od dziecka się mówiło w Piotrkowie idziemy na stadion do ruskich. Zawsze tam Był handel i teraz oprócz sklepow wcale niema go wiecej
Niech mówi kto chce i co chce bo rozdanie większości obecnej po 1989 r. -było BE? Otóż było San Francusko a obecnie jest KLEPISKO!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!