metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
suchy ~suchy (Gość)04.11.2014 08:34

do ~przekora :)
Tak się jednak składa, że ta jak ją sam nazwałeś "ładna sumka" zasila co miesiąc budżet miasta. Czy to źle? Masz świadomość, że poniekąd sam z tego czerpiesz korzyść (o ile mieszkasz w Piotrkowie)? Jeśli interesuje Cię jednak wynagrodzenie u pana Ptaka to myślę, że powinieneś się wykazać własną inicjatywą i przedstawić mu swoje propozycje. Kto wie, może rzeczywiście na tym zyskasz?

13

przekora:) ~przekora:) (Gość)05.11.2014 23:34

do suchy
coś Ci wyznam, masz złe informacje. Jeśli się chce prowadzić porządną działalność to na targowiskach wnosi się dwie opłaty: rezerwację i placowe. Opłatę rezerwacyjną na tym terenie pobiera pan Ptak ponieważ to jego teren. Miasto ma z tego jedynie mizerną opłatę placową. A jeśli uwzględnimy, że handel odbywa się również w sobotę i rezerwacja jest osobna to można sobie łatwo policzyć jaka kwota wpływa dla pana Antoniego :)

50

Alex ~Alex (Gość)07.11.2014 23:58

Pan Ptak zlikwidował chuligaństwo stadionowe i z tego tytułu należy się mu uznanie naszych mieszkańców.

214

bryyyy ~bryyyy (Gość)08.11.2014 10:17

Pseudo- biznesmen, za którego ludzie siedzieli po więzieniach, stadion kupił za bezcen, stadion, na który przychodziłem od małego, który kochałem, który wrył się na zawsze w moją pamięc, przyszedł ptak (celowo z małej), zniszczył wszystko, zaorał i sprzedał by stanął na miejscu Piotrcovii market dla pobliskiej biedoty, a czajkowski jeszcze go broni, chciałbym żeby ptak wykupił jego najbliższą rodzinę i sprzedał tureckim handlarzom ludzi spod hamburga w wiadomym celu, mam nadzieję, że nie miałby do niego o to pretensji w końcu to byłaby własność ptaka, co do miejsc pracy to ...1100 miejsc pracy??? a ile z tych miejsc pracy należy do piotrkowian? 100-200?? bo reszta to handlorze zjeżdżający nawet z kielc czy częstochowy,
brak zasad, sentymentów, świętości, czysta kasa, kasa, kasa.....typowe ptaszysko

131

rosomak ~rosomak (Gość)28.11.2014 22:43

Ptak to cwaniak przez duże "CH". Młodzi nie pamiętają jak było w latach 90-tych i jak to z biznesmenem Ptakiem było. Za Piotrkowię powinni mu... każdy od siebie.

90

Artur ~Artur (Gość)13.04.2016 16:55

500000 na tamte czasy za taki obiekt to była niska kwota. Powołać komisję śledczą!!!

130

Krytyk ~Krytyk (Gość)05.06.2016 10:00

W Szczecinie też Stadion miał iść pod supermarkety ale władze miasta wczas się obudziły i pożegnały pana Ptaka...

140

LUQ LUQranga05.06.2016 10:02

To czemu pana P nie ma w Polsce. Rozwalił Piotrcovię praktycznie ŁKS i Pogoń (ale w porę go pogonili ). To spierdzielił za granice podobno siedzi gdzieś na Florydzie. A jak już pojawia się w Polsce to z ochroną jak prezydent bo się boi. Ale tak na serio uczciwie się tego majątku nie dorobił musiał oszukiwać robić przekręty.

121

lekarz ~lekarz (Gość)05.06.2016 20:31

Nie ma winnych ..minęło sporo czasu...myślę że nieodpowiedzialna władza powinna za zniszczenie stadionu ...pilki noznej poniesc konsekwencje

90

Leito ~Leito (Gość)05.06.2016 10:06

Teraz jest idealna okazja aby przywrócić normalność, tą całą blachę po muszkieterach zrównać z ziemią a następnie odbudować baseny i stadion...

130

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat