metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_gość... ~gość_gość... (Gość)22.02.2021 18:44

Rząd wprowadza programy,, Czyste Powietrze" czyli zakaz ogrzewania domów węglem oraz drzewem i O.k.,jestem za.Tylko jakim to przykładem jest fakt że dziś tj. 22.02.2021 roku w Warszawie przed pałacem prezydenckim Andrzej Duda witając delegację harcerzy osobiście podpalił sporą stertę balików brzozowych zanieczyczczając powietrze w stolicy .Też lubię ogniska ,ale w mieście to mandat murowany no i wreszcie jaki to przykład dla innych rodaków. Chyba że prezydent chciał pokazać Polakom co wolno jemu a nam nie .

10

gość_oo ~gość_oo (Gość)22.02.2021 13:24

Panie Wójcie skoro macie pieniądze to kiedy naprawicie lampy uliczne (hybrydowe)na parkingu przy kościele w Mierzynie! Wtamtym roku już było zgłaszane i Co i Nic ?

31

gość_wolak ~gość_wolak (Gość)22.02.2021 20:51

Super, u nas w Woli Krzysztoporskiej to tylko kasa na domy Ludowe i propagandę.

20

@ndzi ~@ndzi (Gość)23.02.2021 09:49

Kabaret mnie zmuszają o czyste powietrze a w Alpach i u nas żółty śnieg pada, dawniej straszyli kwaśnymi deszczami ale im przeszło - trzeba patrzeć globalnie nie lokalnie

00

gość_darko ~gość_darko (Gość)21.02.2021 11:54

Jest program Czyste Powietrze. Polecam każdemu, sam wymieniłem kopciucha na pompę ciepła. Dotacja kilkanaście tysięcy wpadła ;-)

33

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat