Mieszkaniec gminy po wymianie pieca na ekologiczny nie pali już śmieci w piecu...Bo pali je w beczce ....
Wójt mówi że palenie w kopciuchach powoduje rozprzestrzenianie się pandemi. Wstyd na powiat, ta sama logika uni Europejskiej, że ślimak to ryba
Najbardziej zabija to czego nie widać. Nie czas zmienić temat rzekomego smogu na inny??? Może napiszecie coś o niezdrowej żywności, bo to ona nas truje, zabija.
Zdjęcie propagandowe jak widać gdzie taki dym skoro przemysłu żadnego nie ma w powiecie piotrkowski..
Gaz też truje i to bardziej a co do pieców węglowych jaki jest sens kupować piec na groszek bo ani to eko nie jest i redaktor chyba nie miał okazji wąchać smrodu spalanego groszku a d tego taki piec trzeba umieć właściwie ustawić a to mało kto potrafi. Ja u siebie mam zwykły piec ale u mnie dymu jest niewiele bo w piecu trzeba umieć palić taka jest prawda a zwykle jest tak ,że ludzie rozpalają sypia węgla do oporu i cała droga zadymiona.
Miałem okazje oglądać różne piece i te prywatne pomysły i doszedłem do wniosku ,ze zrobię własnej konstrukcji lepszy od tych bubli w sprzedaży . . Trzeba umieć palić piec tak ustawic by przy małej ilości paliwa dał najwięcej ciepła a to jest już wyższa sztuka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!