Nic głupszego już dziś nie przeczytam. Słynny koronaświrus stał się kompatybilny ze smogiem! I podróżuje sobie na cząsteczkach pyłu, niczym Sindbad na latającym dywanie. To pewnie dlatego zalecają zakładać dwie maski naraz - jedna ma zabezpieczać przed wirusem, a druga przed smogiem. Ciekawe tylko, czy różne warianty wirusa mają różne powinowactwo do cząsteczek "smogu". Z teorii wójta wypływa istotny wniosek: zabójczy smog nie jest w stanie zabić wirusa! Toż to w ogóle jest idealny materiał na doktorat - proponuję tytuł "Wpływ wymiany pieców w gminie Rozprza na rozprzestrzenianie się czeskiego wariantu wirusa Sars-Cov-2".
Niech się wezmą za naprawę dróg i wycinanie starych drzew które stwarzają zagrożenie
My z tymi dotacjami przerobkami inwestycjami jesteśmy na ostatnim miejscu w europie
Rozprza walczy o czyste powietrze ale drzewa koło kościoła na których były gniazda ptaków powycinali. Zostawili teraz takie pniaki brzydkie bez gałęzi i wygląda to jak pół d..y z za krzaka. Są zrobione zdjęcia zgłoszone zostanie to odpowiednim organom. Mam nadzieję że dostaną solidną karę.
Następna ściema.Nie wyszło z fotowoltaiką(zawalony projekt),nie wyszło z gazyfikacją,może wyjdzie z wymianą pieców, jak zaoszczędzimy z długów.Panie Wójcie, najpierw się robi a później leci się do mediów ,a nie odwrotnie.Jest Pan niewiarygodny.I tyle w emacie,słuchajcie mam pomysł.
Gminą włada jedyna słuszna partia pełesel.
Poczuj oddech wodza z Mierzyna, wielkiego Wodza i łojca nas wszystkich
Mierzyn pewnie zgarnie całą pulę
Łysy już pewnie myśli jak wesprzeć siebie i rodzinę
Wójcie, weź się za pracowników bo nie wydają decyzji w terminie i nie odpowiadają na telefony i maile. Miesiąc czekam na odpowiedz na mój wniosek o wycinkę kilku drzew. W tygodniu tam byłem to nikt nie wyszedł bo zajęci a słychać było ze jakaś imprezka była tam. Jak tam można?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!