metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)17.06.2010 19:50

"Student" napisał(a):
Jedyny kandydat na Prezydenta to Pan Krzysztof Kozlowski - nie umoczony w polityce miasta

Panie Krzysztofie!
Prezydent? Chyba ulic Starowarszawskiej, Garncarskiej i Pereca!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)17.06.2010 19:50

"RADNY" napisał(a):
JEDY KANDYDAT NA PREZYDENTA TO KRZYSZTOF KOZLOWSKI .

Panie Krzysztofie!

Prezydent? Chyba ulic Starowarszawskiej, Garncarskiej i Pereca!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)17.06.2010 19:54

"trybunalczyk" napisał(a):
Pracy nigdy Ci nie braknie

Wiem. A czy ja narzekam? Czy ja się skarżę? Czy ja biadolę i się użalam? Nie!
Pracy mam od groma tutaj, na forum.
Pracuję też na wolnym powietrzu (jako się rzekło, zniczami na ulicy Cmentarnej handluję).

00

awatar1 ~awatar1 (Gość)18.11.2010 16:54

panie masiarek mieszkam w piotrkowie od urodzenia, znam tu kazdy kątt ale pana nie znam, jak mogę zagłosowac na gostka którego nazwisko nic mi nie mówi

00

czlowiek ~czlowiek (Gość)18.11.2010 18:04

Panie Masiarek jast nam wstyd, ludziom prawicowym związanych z PISem, że Pan swoje zachowanie, kolesiostwo z panem Dziemdziorą, panem Mazurem przedkłada przed dobro ludzi związanych z PISem. Dla nas ludzi związanych z kościołem, brzydzimy się osobami, które przewodniczą rodzinom katolickim, które knują z czerwonymi. Nich Pan jak najszybciej opuści PIS, zanim całkiem Pan pogrzebie los PISu. Nich pan nie przynosi wstydu Kościołowi, szczególnie parafii Serca Jezusowego.

00

pytek ~pytek (Gość)18.11.2010 19:46

Na facebooku jest możliwość udziału w zabawie w prwybory w naszym mieście. Cóż za fałszerstwo tam się pojawiło. Widnieje tam nazwisko Chojniak i fotka z informacją że to kandydat PIS, a Masiarek to niby znikąd. SPRYTNE!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat