Panie Krzysztofie!
Prezydent? Chyba ulic Starowarszawskiej, Garncarskiej i Pereca!
Panie Krzysztofie!
Prezydent? Chyba ulic Starowarszawskiej, Garncarskiej i Pereca!
Wiem. A czy ja narzekam? Czy ja się skarżę? Czy ja biadolę i się użalam? Nie!
Pracy mam od groma tutaj, na forum.
Pracuję też na wolnym powietrzu (jako się rzekło, zniczami na ulicy Cmentarnej handluję).
panie masiarek mieszkam w piotrkowie od urodzenia, znam tu kazdy kątt ale pana nie znam, jak mogę zagłosowac na gostka którego nazwisko nic mi nie mówi
Panie Masiarek jast nam wstyd, ludziom prawicowym związanych z PISem, że Pan swoje zachowanie, kolesiostwo z panem Dziemdziorą, panem Mazurem przedkłada przed dobro ludzi związanych z PISem. Dla nas ludzi związanych z kościołem, brzydzimy się osobami, które przewodniczą rodzinom katolickim, które knują z czerwonymi. Nich Pan jak najszybciej opuści PIS, zanim całkiem Pan pogrzebie los PISu. Nich pan nie przynosi wstydu Kościołowi, szczególnie parafii Serca Jezusowego.
Na facebooku jest możliwość udziału w zabawie w prwybory w naszym mieście. Cóż za fałszerstwo tam się pojawiło. Widnieje tam nazwisko Chojniak i fotka z informacją że to kandydat PIS, a Masiarek to niby znikąd. SPRYTNE!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!