Ciekawe jak często to biuro p. Wołoszańskiego w Piotrkowie jest otwarte
Aż się boję domyślać co zrobi Pan Premier D.Tusk w wyniku tego protestu. Prawdopodobnie poda rząd do dymisji a sam uda się na emigrację.
"Ja dysponuję dekretem prezesa Rady Ministrów, którzy powierzył mi pełnienie obowiązków Prokuratora Krajowego od marca tego roku i chcę je wykonywać jak najlepiej
— stwierdził w neo-TVP Dariusz Korneluk, który uzurpuje sobie prawo bycia Prokuratorem Krajowym". Obecnie Donald Tusk dostaje furii, bo wszystko idzie w Polsce nie po jego myśli.
Konfabulacja czy mistyfikacja ? Symboliczne rózgi dla zdrajców Polski? A może pobawimy się w kółko graniaste?
Gorszych bzdur niż wypowiadał dziś w tv przedstawiciel Konfederacji Pan Machulski to nie słyszałem. Kto go dopuszcza do głosu?
Panowie tylko wam współczuć widocznie wam Bóg rozum odrbral
szpitale bez kasy ,nauczyciele w kilku gminach bez kasy , beneficjenci /czystego powietrza/ oszukani ,można tak dalej ,tylko czy uśmiechnięci coś zrozumieją ?
Faktem jest, że obywatel Wołoszański w Piotrkowie bywa tak często jak polska kadra piłkarska wygrywa. Po zakończeniu sensacji XX wieku, rozpoczął pracę nad sensacjami XXI wieku, czy bywaniem w Piotrkowie oraz bycie posłem formacji antypolskiej. Akcja ciekawa i słuszna bo RWF Polskę dobija.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!