W nocy zastanawiam się jaki nowy podatek Mikołaj mi przyniesie, i co jeszcze zdrożeje!? Mam nadzieję że Tusk rózgę otrzyma, bo sobie na nią zasłużył? No i się życzenia spełniły!?
Jestem ciekaw jednego kto byłby lepszym premierem na t czasy jak nie Tusk. Nie jestem jego fanem ale przez rządy pisowskie ta zmarginalizowali nasz kraj na arenie międzynarodowej. Jasne Można go nie lubić ale to jedyna osoba która pouklada nas za granicami na najwyzszych szczeblach. Doświadczenie w tym okresie Polski gdzie wojna za naszą granicą to podstawa. Sorry ale nikt inny.
Dawno nie był pręgierz używany, czy nie warto byłoby go odkurzyć!?
Ekipa Tuska od 13 grudnia 2023 roku demoluje Polskę. Czy Tuskowi marzy się sąd kapturowy, aby całkowicie zniszczyć opozycję w Polsce?
Nieudacznicy z organizacji tz konfederacji to wy z PiSem żeście uchwalali za tamtych bandyckich rządów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!