metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Poczekamy i zobaczymy!!! ~Poczekamy i zobaczymy!!! (Gość)10.12.2010 18:18

Cieszę się ze wójtem został Jędrzejczyk! UKŁADY SIĘ SKOŃCZĄ!Jednak słyszy się że w Urzędzie Gminy Pani Filipek sieje zamęt wraz ze swoją służbą aby nowo wybrany wójt szybko nim nie był. Panie Jędrzejczyk pozbądź sie Pan tej kobiety i służącym jej niektórym pracownikom zna przecież ich Pan dobrze! Inaczej gmina upadnie

00

Czy nowy wójt nie widzi ~Czy nowy wójt nie widzi (Gość)10.12.2010 18:21

Panie Jędrzejczyk trzeba oczyścić Urząd Gminy z tych hien podobno już szykują się na Pana!

00

PANIE JĘDRZEJCZYK DO DZIEŁA ~PANIE JĘDRZEJCZYK DO DZIEŁA (Gość)10.12.2010 18:23

PANIE WÓJCIE NIECH PAN ZROBI PORZĄDEK Z TĄ PANIĄ WICEWÓJT I INNYMI OSOBAMI KTÓRZY CHCĄ PANU PODŁOŻYĆ ŚWINIĘ!

00

tomek1 ~tomek1 (Gość)11.12.2010 11:39

Przecież przed drugą turą pan Julian Misztela chodził po domach i zachęcał do głosowania na Jędrzejczyka.
"Podłość ludzka nie zna granic."

00

Hieny Witka ~Hieny Witka (Gość)11.12.2010 13:43

"tomek1" napisał(a):
Przecież przed drugą turą pan Julian Misztela chodził po domach i zachęcał do głosowania na Jędrzejczyka.
"Podłość ludzka nie zna granic."

Pan były wójt (na całe szczęście) i przewodniczący od początku kampanii namawiali ludzi aby głosować na Pana Matyszewskiego. Na dodatek paru jeszcze sołtysów i radnych tego się nie widzi. Mam nadzieję że te hieny Witka z urzędu co robili i robią wszystko aby gmina upadła stracą pracę

00

tomek1 ~tomek1 (Gość)11.12.2010 15:26

"Hieny-Witka" napisał(a):
Pan były wójt (na całe szczęście) i przewodniczący od początku kampanii namawiali ludzi aby głosować na Pana Matyszewskiego. Na dodatek paru jeszcze sołtysów i radnych tego się nie widzi. Mam nadzieję że te hieny Witka z urzędu co robili i robią wszystko aby gmina upadła stracą pracę

Tak, ale nie robili tego po chamsku i nie chodzili po domach tylko na organizowanych spotkaniach.! To jest klasa.!

00

Klasa??haha ~Klasa??haha (Gość)11.12.2010 15:59

"tomek1" napisał(a):
Tak, ale nie robili tego po chamsku i nie chodzili po domach tylko na organizowanych spotkaniach.! To jest klasa.!

Tak najlepiej mówić nie stworzone rzeczy na temat kontrkandydata.Człowieku puknij się w głowę kto ma klasę opowiadać, że ktoś jest taki czy taki?
Były wójt jakby miał klasę to by zrezygnował z kadencji po prawomocnym wyroku i pieniędzy by nie pobierał.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.12.2010 16:04

"tomek1" napisał(a):
To jest klasa.!

Jaka klasa? Że były wójt przestępca angażuje się w kampanię wyborczą?

00

JA TEŻ NAMAWIAŁEM ~JA TEŻ NAMAWIAŁEM (Gość)11.12.2010 16:09

Mieszkam w Rozprzy i też namawiałem aby głosować na Pana Jędrzejczyka po tym jak odpadł Pan Julian Misztela!Obaj byli moimi faworytami. Mam nadzieję i popieram zdanie innych aby zrobić porządek w gminie a potem w Zakładzie Gospodarki Komunalnej zwanym ,,Zakładem rodzinnym Państwa K."

00

moszczenica ~moszczenica (Gość)11.12.2010 20:54

W Moszczenicy nowy wójt i rada zakasali rękawy i "dniu 02 grudnia 2010 roku odbyła się I inauguracyjna sesja Rady Gminy Moszczenica. Radni złożyli ślubowanie, po czym zgłoszony i przyjęty został wniosek formalny o ogłoszenie przerwy w obradach do wtorku..." (ze strony gminy). Nie ma to jak na państwowym, a mnie szef co 15 min pogania i do tego sobota pracująca :(

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat