Ja też chodzę do Rozprzy i nigdy nie widziałam pana Miszteli awanturującego się. No to może trochę dokładniej, gdzie on się tak awanturuje?
ZGK w Rozprzy nie powinno nosić nazwę zakładu tak źle zarządzającego zakładu na dodatek nic nie robiącego na terenie gminy-a przecież jest to jego zadaniem dawno nie widziałem. Pracuje tam cała rodzina na dodatek pobierająca wysokie wynagrodzenia a gmina bóli na to pieniądze!
Proszę teraz pokazaliście jacy jestescie ci wszyscy tu na forum. Współczuję temu naszemu wójtowi że musi byc przedstawicielem takiego chłamu jak WY !Biedny!Co komu zrobili ci ludzie którzy tam pracują !Zazdrościcie im co ! Ha ha!Cała Polska jest taka że bez układów jestes nikim !I wy szare myszy nic z tym nie zrobicie i to nie jest żadna nowośc!Każdy z was za to odpokutuje i tego wam zycze z całego serca!
A to co ma zrobic wójt to juz on sam wie najlepiej!A wam nic do tego!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!