Wydaje mi się że to nie zależy od tego gdzie leży droga tylko czy jest ona gminna czy wojewódzka. Zastanów się do piszesz, Piekarek mimo że mieszka w Jarostach to jest mieszkańcem Gminy Moszczenica i będzie się starał o całą gminę a nie tylko jej cząstkę.
ludzie dajcie sobie trochę na wstrzymanie, poczekajcie rok czasu dopiero oceniajcie, a nie od razu krzyczycie, że źle będzie, obojętnie kto gdzie będzie byle tą Gminę na nogi postawić.
Pan Witek ma klasę i na pewno nie pisałby czegokolwiek na tym forum, a tym bardziej takich rzeczy.
A tak poza tym to udowodnij mi, że pan Witek jest przestępcą. Jeżeli nie znasz szczegółów to się nie odzywaj. Nikt nie wie jak było na prawdę.
Ja też włączę się w dyskusję. Nie oszukujmy się. Pan Jędrzejczyk był Skarbnikiem. Ktoś wcześniej już o tym pisał.
Piszecie o złej sytuacji w budżecie gminy. Uważam, że współwinnym tej sytuacji jest właśnie pan Jędrzejczyk. Wy mówicie, że to wina wójta, ale zastanówmy się- gdyby wszystkie sprawy finansowe zależały tylko od wójta, to po co jest funkcja skarbnika?
Jeżeli już coś analizujecie to zastanówcie się dokładnie. A poza tym to nie mówcie o panu Witku przestępca, bo nie znamy szczegółów tej sprawy, a wy wydajecie wyrok bez obszernych i szczegółowych informacji.!
Dlaczego Witek bral kaske co miesiac jak mial wyrok prawomocny? Jak my mial troche honoru to by zrzekl sie kasy i sie nie tytulowal "wojtem" i wystepowal w tv itp
Skąd wiesz, że brał pieniądze?? Żal!!
Nie my wydajemy wyrok - wydał go niezawisły sąd. Wyrok jest prawomocny. A Witek nie miał honoru przyjąć go i odejść po męsku.
Ale jak to możliwe, że przestępca sprawował swój urząd do ostatniego dnia kadencji?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!