metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
super ~super (Gość)08.12.2010 11:38

pierwsza sprawa Panie Wójcie Jędrzejczyk to zrobić kontrolę w Gminie by "świni" jakiej nie zostawili którą odgrzeją przy najbliższej okazji, przy tym wyjdzie też jakie kto ma kwalifikacje, druga to ZGK (to jest zakład rodzinny czy gminny?), trzecia to dni Rozprzy mają wyglądać jak Gorzkowic... reszte proszę sobie domówić, czwarta sprawa 70% poparcia to duża sprawa ale i duże oczekiwania na zmiany starego układu w gminie, PROSZĘ TEGO NIE ZEPSUĆWSZYSTKIEGO NAJ.

00

ROZPRZANIN ~ROZPRZANIN (Gość)08.12.2010 11:46

"gosc-z-rozprzy" napisał(a):
No i juz sie misztela awanturuje ze nie tak bylo ustalone, ze to nie mlody cubala mial zostac wicewojtem tylko on, pogratulowac

ALE KTÓRY MISZTELA?

00

JUŻ KONIEC ~JUŻ KONIEC (Gość)08.12.2010 16:49

WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY WIĘC KONIEC Z OBRAŻANIEM INNYCH!PORA DZIAŁAĆ NIE KRZYCZEĆ!!!!

00

tyl ~tyl (Gość)08.12.2010 19:08

Za 4 lata będziecie narzekać na Jędrzejczyka.
Wspomnicie moje słowa.
Jutro zaprzysiężenie. Od jutra oficjalnie mamy nowego wója. Od jutra oficjalnie gmina schodzi na psy.

00

asd ~asd (Gość)08.12.2010 19:09

"ROZPRZANIN" napisał(a):
"gosc-z-rozprzy" napisał(a):
No i juz sie misztela awanturuje ze nie tak bylo ustalone, ze to nie mlody cubala mial zostac wicewojtem tylko on, pogratulowac
ALE KTÓRY MISZTELA?

Jak to który Misztela. Oczywiście, że pan Julian.

00

pieskudlaty ~pieskudlaty (Gość)08.12.2010 20:03

Jestem mieszkańcem gm. Moszczenica jeśli piszecie że Lech nie zrobił nic to jesteście ślepi. Mam pytanie co zrobił stolarz Marceli - bo z tego co wiem to wójt jest organem wykonawczym Rady Gminy. A Piekarek przez 8 lat kadencji blokował go we wszystkim. Dzięki Lechowi przynajmniej my mieszkańcy Bab mamy kanalizację. Z tego co zresztą wiem to projekty przebudowy dwóch dróg tzn. w Kosowie i Moszczenica- Rękoraj są na ukończeniu dzięki "nic nierobiącemu Lechowi". Ale teraz to bez znaczenia bo pewnie Piekarek nic z nimi nie zrobi bo przecież te drogi nie leżą w Jarostach....

00

partyjniak ~partyjniak (Gość)08.12.2010 20:16

Zrobi zrobi - zadzwoni do swojego kolegi z Mazur, to znaczy z sejmiku i się zrobi.

00

Moszczenicki ~Moszczenicki (Gość)08.12.2010 21:40

Piekarek ma takie wejścia w województwie o których Lech mógł tylko pomarzyć, dlatego gmina na tym wiele zyska. Wyborcy więc wiedzieli co robią. Dotychczas to wszyscy ważni nas omijali bo pan wójt nie potrafił z nikim współpracować. Panie Lech 8 lat obietnic i wystarczy. teraz czas na zmiany.

00

lucy ~lucy (Gość)08.12.2010 21:46

"olek1" napisał(a):
Znam Piekarka i Lecha i naprawde ciesze się ze jest zmiana w tej gminie. Domyslam się ze przekszykują sie wyborcy tych panów. Powiem wam jako osoba postronna - DOBREGO WYBORU DOKONALI MIESZKAŃCY. A na oceny przyjdzie mysle ze po roku.
A nie wiecie kto będzie zastepca wójta?

pewnie Wojtysiak sekretarz z powiatu ma zrezygnować i rządzić gminą

00

koch66 ~koch66 (Gość)09.12.2010 08:16

"tarcza" napisał(a):
Pogoń Panie Piekarek całe to towarzystwo wzajemnej adoracji i pustych obietnic, albo się wezmą do roboty albo pa pa.

Pobożne życzenie. Uważasz że kolega, powiem główny wodzirej w tym towarzystwie wzajemnej adoracji jak to określiłeś jest w stanie cokolwiek zmienić w Moszczenicy.
Wątpię.
Będą cały czas przepychanki i kłótnie!
Zobaczymy kogo wybierze na zastępcę??
Podobno pan Darek ma dostąpić tego zaszczytu?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat