metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kmiotek ~kmiotek (Gość)27.07.2010 17:40

Skleroza,miażdżyca,uwiąd starczy i inne choroby które dotykają ludzi w podeszłym wieku poczyniły straszne spustoszenia w umyśle dziadka zwanego włostowicem.Kiedyś majaczył na tym forum dziadek ~dionizy~,mam takie nieodparte wrażenie że dionizy zmartwychwstał jako włostowic.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)27.07.2010 16:55

"zet" napisał(a):
a ty jak zwykle szukasz dziury w całym.

Ktoś musi...

00

zet ~zet (Gość)27.07.2010 16:11

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Czyli - dla debili - upośledzonych umysłowo w stopniu lekkim - nie!
Ale dla imbecyli - upośledzonych umysłowo w stopniu umiarkowanym oraz dla idiotów - upośledzonych umysłowo w stopniu ciężkim - jak najbardziej tak!
A dla kretynów? Tak czy nie? Bo już się pogubiłem.

czepiasz sie szczegółów. kazdy ponizsza wypowiedz kolegi gandzia raczej zrozumiał a ty jak zwykle szukasz dziury w całym.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)26.07.2010 15:51

"klet" napisał(a):
Mam pytanie gdzie można Policji przesłać prośbę by ładnie przeegzaminowała kilku kierowców o wskazanych tablicach rejestracyjnych, którzy wczoraj o godzinie 20:40 urządzali sobie wyścigi popisowe na odcinku od stacji Shell w kierunku skrzyżowania Armii Krajowej-Żelazna-Sikorskiego, aż do zjazdu do marketu Bricomarche ?
Gówniarze po ztuningowanych łbach na oglądali się chyba Tokyo Drift itp. i będą ludzi na jezdni straszyć.

Policji, jako takiej, to Ty nic raczej nie przesyłaj. Szkoda czasu i atłasu.
Niech Ci na dyżurce podadzą numer i od razu dzwoń na telefon Brudnego Harry'ego (porucznika Harry'ego Callahana).

Komentarz był edytowany przez autora: 26.07.2010 15:52

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)26.07.2010 15:44

Ja bym go całkowicie rozgrzeszył i puścił wolno, a nie robił wielkiej afery!
Przecież zupełnie usprawiedliwia tego chłopca fakt, że po zażyciu marihuany, mogło mu się wydawać, że jego audi A6 to samolot McDonnell Douglas F/A-18 Hornet, a on sam nie jest 24-letnim narkomanem, lecz agentem 007 brytyjskiego wywiadu wojskowego - Jamesem Bondem w rzeczy samej!

00

anty ~anty (Gość)26.07.2010 12:37

Za wykroczenie??? Ależ nasze prawo jest liberalne. W normalnym kraju za próbę staranowania samochodem policjantów ten koles zostałby oskarżony o napad z użyciem broni.

00

zigg ~zigg (Gość)26.07.2010 13:18

w US już by go zastrzelili.

00

motyl ~motyl (Gość)26.07.2010 13:59

Przecież próba staranowania radiowozu to była próba ZABÓJSTWA i za to powinien odpowiadać.

00

klet ~klet (Gość)26.07.2010 15:31

Mam pytanie gdzie można Policji przesłać prośbę by ładnie przeegzaminowała kilku kierowców o wskazanych tablicach rejestracyjnych, którzy wczoraj o godzinie 20:40 urządzali sobie wyścigi popisowe na odcinku od stacji Shell w kierunku skrzyżowania Armii Krajowej-Żelazna-Sikorskiego, aż do zjazdu do marketu Bricomarche ?
Gówniarze po ztuningowanych łbach na oglądali się chyba Tokyo Drift itp. i będą ludzi na jezdni straszyć.

00

Fatal Fatalranga26.07.2010 15:38

jak masz tablice to dzwonisz na 997 i to wystarczy ;p

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat