Skleroza,miażdżyca,uwiąd starczy i inne choroby które dotykają ludzi w podeszłym wieku poczyniły straszne spustoszenia w umyśle dziadka zwanego włostowicem.Kiedyś majaczył na tym forum dziadek ~dionizy~,mam takie nieodparte wrażenie że dionizy zmartwychwstał jako włostowic.
Ktoś musi...
czepiasz sie szczegółów. kazdy ponizsza wypowiedz kolegi gandzia raczej zrozumiał a ty jak zwykle szukasz dziury w całym.
Policji, jako takiej, to Ty nic raczej nie przesyłaj. Szkoda czasu i atłasu.
Niech Ci na dyżurce podadzą numer i od razu dzwoń na telefon Brudnego Harry'ego (porucznika Harry'ego Callahana).
Ja bym go całkowicie rozgrzeszył i puścił wolno, a nie robił wielkiej afery!
Przecież zupełnie usprawiedliwia tego chłopca fakt, że po zażyciu marihuany, mogło mu się wydawać, że jego audi A6 to samolot McDonnell Douglas F/A-18 Hornet, a on sam nie jest 24-letnim narkomanem, lecz agentem 007 brytyjskiego wywiadu wojskowego - Jamesem Bondem w rzeczy samej!
Za wykroczenie??? Ależ nasze prawo jest liberalne. W normalnym kraju za próbę staranowania samochodem policjantów ten koles zostałby oskarżony o napad z użyciem broni.
Przecież próba staranowania radiowozu to była próba ZABÓJSTWA i za to powinien odpowiadać.
Mam pytanie gdzie można Policji przesłać prośbę by ładnie przeegzaminowała kilku kierowców o wskazanych tablicach rejestracyjnych, którzy wczoraj o godzinie 20:40 urządzali sobie wyścigi popisowe na odcinku od stacji Shell w kierunku skrzyżowania Armii Krajowej-Żelazna-Sikorskiego, aż do zjazdu do marketu Bricomarche ?
Gówniarze po ztuningowanych łbach na oglądali się chyba Tokyo Drift itp. i będą ludzi na jezdni straszyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!