Niestety same tablice nie wystarczą - musisz posiadać materiał dowodowy w postaci filmu. Inaczej nie masz po co do nich dzwonić.
I tak wygląda uzyskanie pomocy od "policji" mówiłem 100 razy po co ta służba istniej ?
Tutaj człowieka mogą zabić na ulicy piraci drogowi, a "policja" w krzakach leśniczówki ogląda.
Kabaret.
Ale uwaga na idiotów w hondach z silnikiem typu komar 1,2 i potężną pierdziałką na tłumiku.
Ekipa buraków zbiera się na placu pod Intermarche i ogląda swoje "wozy" na odlocie.
Po "maryśce"takiego odlotu nie ma,majaczysz facet.Jak nie potrafisz,to nie pchaj się na afisz.
To ja porucznik Borewicz.Zawsze z Hansem Klossem wierzyliśmy w siłę prawdy.Prawda Was wyzwoli.
Ależ masz prawo tak sądzić, skoro używasz zmiotki z podłogi, a nie klasycznie przygotowaną gandzię.
Pisząc "zmiotki z podłogi" nie mam na myśli zmiotek (szczotek do zamiatania), lecz - zmiecione resztki.
Podobnie z herbatą: w większości sklepów to właśnie zmiotki. Dobrej herbaty trzeba się naszukać i jest droga.
Kiedy ty wreszcie przestaniesz bredzić?Masz uwiąd starczy?Domyślam się że jesteś w zaawansowanym wieku,inaczej takich bzdur byś nie wypisywał dziadek.
Niestety ale nie masz racji i chyba jesteś jednak jeszcze młody skoro tak uważasz tj. uważasz inaczej niż Piotr.
Kto chce ćpać niech ćpa ale po co siada za kółko ?
Masz ochotę ćpać, palić trawę pal ale stwarzanie zagrożenia życia na drodze i nie tylko dla innych osób jest bezmyślne i powinno być karana surowiej.
chcesz zalegalizować ćpanie w kraju proszę bardzo ale płać większe składki zdrowotne i ubezpieczeniowe np: OC.
Przyznaj się, że jesteś, zamierzasz być narkomanem niech inni to wiedzą będą na baczności byś nie zrobił im krzywdy o każdej porze dnia gdy będziesz na haju.
Czyli - dla debili - upośledzonych umysłowo w stopniu lekkim - nie!
Ale dla imbecyli - upośledzonych umysłowo w stopniu umiarkowanym oraz dla idiotów - upośledzonych umysłowo w stopniu ciężkim - jak najbardziej tak!
A dla kretynów? Tak czy nie? Bo już się pogubiłem.
Ty też majaczysz,maryśka nie działa tak jak opisał to bardzo głupio Włostowic(wklepał w google"jak działa marihuana i przepisał to do swego postu)A co Ty ORMO-wiec jesteś?Nie kumasz postów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!