Ale żebyśmy go jeszcze mogli omijać szerokim łukiem dla własnego bezpieczeństwa, to niech ten narkoman poda swe imię i nazwisko, markę, model i kolor pojazdu oraz numer rejestracyjny maszyny.
Znajdż mi Honde z silnikiem 1.2!! Honda Jazz się nie liczy bo tuningowcy tym nie jeżdżą
Wy młodzi jesteście dobrzy, realnie myślicie tylko żle wam wychodzi, każdy stary to według was przygłup.Brak szacunku i kultury, powierzchowne myślenie ze swojego punktu widzenia.
~kmiotek (Gość)
6 godzin temu, 17:40
Skleroza,miażdżyca,uwiąd starczy i inne choroby które dotykają ludzi w podeszłym wieku poczyniły straszne spustoszenia w umyśle dziadka zwanego włostowicem.Kiedyś majaczył na tym forum dziadek ~dionizy~,mam takie nieodparte wrażenie że dionizy zmartwychwstał jako włostowic.
Czytaj i zrozum ironię.
Chyba, że to ktoś z ziomków tak poginał tymi pierdziałkami ?
Otwieram forum: znów Piotr W., klet, zet i inni. Rzygać się chce! Wy nie macie innej roboty? To sobie znajdzcie. Kandydujcie na prezydenta - przecież znacie się na wszystkim. Albo stwórzcie swoją prywatną stronę, gdzie będziecie mogli się wymądrzać!
STOP DLA WŁOSTOWICA!
Zaloguj się odważnie, pisz i stań się jednym z komentatorów z widocznym dorobkiem, a nie wyrzekaj, zawistniku.
Nie skarż się na innych, tylko sam zakasuj rękawy.
A z tego, co wiem, to ta strona jest właśnie prywatna.
W pewnym sensie - także nasza.
Jak chcesz ironizować to chociaż trzymaj się faktów!!
zazdrościsz ludziom, że mają fajne furki:):):)
Popieram. Pokażcie co potraficie w realu:)
Drodzy Państwo, każdy w demokratycznym państwie ma prawo do swojego zdania i wyrażania własnych poglądów - po to została udostępniona opcja komentowania i każdy ma prawo zabierania głosu co nie musi się każdemu podobać. Chcieliście demokrację to ją macie :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!