Ocet, pomarzyć dobra rzecz,szczególnie po południu. Wygra Chojniak!
a ja tam idę na wybory i oddam głos na Chojniaka:) Chcę by prezydentem mojego miasta był prawy i mądry Człowiek.
Czy można wierzyć komuś, kto już na etapie kampanii wyborczej podaje nieprawdę? np. Pencina. Jego plakaty i banery przedstawiają mężczyznę 40-45-letniego. Natomiast w rzeczywistości Pencina wygląda na 70-75 lat. A na mieście z plakatów spogląda Adonis i młody bóg. Fotoshopem albo innym graficznym programem komputerowym odmłodził się o 30 lat,czyli o całe pokolenie, żeby w ten sposób zdobyć głosy większej liczby mieszkańców. Żałosne - facet, który się odmładza.
pamięta ktoś ten wywiad z panią Moniką Terą która z bilbordów po prosto olśniewa urodą wprost z fotoszopa ,jak i reszta załogi Chojniaka
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/archiwum/krotka-pilka-z-monika-tera-radna-miejska-z-piotrkowa-tryb,1449846,art,t,id,tm.html
http://www.epiotrkow.pl/news/Ktory-radny-najbogatszy,15321,
Z wielu punktów wybrałam ...
7. Inwestycje w edukację
Zainwestowanie w nowych dyrektorów i tworzenie nowych miejsc pracy dla ziomali m.in. w SP10
8. Poprawa stanu zieleni i czystości powietrza w mieście
Krzoków to ci u nos dostatek. A dyć może wykoszum zara
A które plakaty tak do Pana przemawiają?
Chociaż nie jest to rysowanka :) kreska do kreski-będzie "kreskówka". Ja nie zauważyłam by plakat Pana Penciny dawał mu aż tyle młodości. No chyba, że ja jestem już bardzo stara.
Drugie zdanie jest sprzeczne z pierwszym.
Nie ma to jak siła argumentów.
Coś Ty ??? a nie denerwowały Cię te stare walące się szaro- bure rudery parę lat temu?!
UWAGA! Pewni ludzie chodzą po Oś.Piastowskim i Jagiellońskim i mają te same metody działania.Zastraszają drobnych przedsiębiorców krzycząc,że za bardzo angażują się w wybory bo mają powieszone plakaty kandydatów do R M ,,Razem dla Piotrkowa,, w witrynach sklepowych. A podobno było podpisane porozumienie o etycznym postępowaniu w czasie wyborów ??!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!