metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
serio ~serio (Gość)05.11.2014 20:19

Ocet, pomarzyć dobra rzecz,szczególnie po południu. Wygra Chojniak!

37

oliwa ~oliwa (Gość)05.11.2014 20:23

a ja tam idę na wybory i oddam głos na Chojniaka:) Chcę by prezydentem mojego miasta był prawy i mądry Człowiek.

27

Wrong ~Wrong (Gość)05.11.2014 20:27

"." napisał(a):
większość kandydatów w wyborach na plakatach wygląda młodziej niż w rzeczywistości.

Czy można wierzyć komuś, kto już na etapie kampanii wyborczej podaje nieprawdę? np. Pencina. Jego plakaty i banery przedstawiają mężczyznę 40-45-letniego. Natomiast w rzeczywistości Pencina wygląda na 70-75 lat. A na mieście z plakatów spogląda Adonis i młody bóg. Fotoshopem albo innym graficznym programem komputerowym odmłodził się o 30 lat,czyli o całe pokolenie, żeby w ten sposób zdobyć głosy większej liczby mieszkańców. Żałosne - facet, który się odmładza.

40

polo ~polo (Gość)05.11.2014 20:56

pamięta ktoś ten wywiad z panią Moniką Terą która z bilbordów po prosto olśniewa urodą wprost z fotoszopa ,jak i reszta załogi Chojniaka
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/archiwum/krotka-pilka-z-monika-tera-radna-miejska-z-piotrkowa-tryb,1449846,art,t,id,tm.html
http://www.epiotrkow.pl/news/Ktory-radny-najbogatszy,15321,

50

to się spełniło... ~to się spełniło... (Gość)05.11.2014 23:34

Z wielu punktów wybrałam ...
7. Inwestycje w edukację
Zainwestowanie w nowych dyrektorów i tworzenie nowych miejsc pracy dla ziomali m.in. w SP10
8. Poprawa stanu zieleni i czystości powietrza w mieście
Krzoków to ci u nos dostatek. A dyć może wykoszum zara

42

:) ~:) (Gość)06.11.2014 08:13

"Wrong" napisał(a):
Czy można wierzyć komuś, kto już na etapie kampanii wyborczej podaje nieprawdę? np. Pencina. Jego plakaty i banery przedstawiają mężczyznę 40-45-letniego

A które plakaty tak do Pana przemawiają?
Chociaż nie jest to rysowanka :) kreska do kreski-będzie "kreskówka". Ja nie zauważyłam by plakat Pana Penciny dawał mu aż tyle młodości. No chyba, że ja jestem już bardzo stara.

32

logika ~logika (Gość)06.11.2014 17:23

"oliwa" napisał(a):
a ja tam idę na wybory i oddam głos na Chojniaka:) Chcę by prezydentem mojego miasta był prawy i mądry Człowiek.

Drugie zdanie jest sprzeczne z pierwszym.

"norbi" napisał(a):
Ja głosuje na Pana Chojniaka, ze względów wszystkich

Nie ma to jak siła argumentów.

22

filozo ~filozo (Gość)06.11.2014 20:11

Głosuję na Chojniaka, bo kocham Piotrków Trybunalski

17

luca ~luca (Gość)06.11.2014 20:18

"wyborca" napisał(a):

Coś Ty ??? a nie denerwowały Cię te stare walące się szaro- bure rudery parę lat temu?!

24

meteor ~meteor (Gość)06.11.2014 20:34

"piotrkow_tryb" napisał(a):

UWAGA! Pewni ludzie chodzą po Oś.Piastowskim i Jagiellońskim i mają te same metody działania.Zastraszają drobnych przedsiębiorców krzycząc,że za bardzo angażują się w wybory bo mają powieszone plakaty kandydatów do R M ,,Razem dla Piotrkowa,, w witrynach sklepowych. A podobno było podpisane porozumienie o etycznym postępowaniu w czasie wyborów ??!

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat