Najlepsza kandydatka na radną: kierowniczka sprzątaczek z MOK Agnieszka Kardas !!!!
Może napisz jakich chwytów dopuszczają się ludzie Chojniaka. Np. kandydaci Czajka wiesza swoje plakaty na śmietnikach!, inni kandydaci Chojniaka również wieszają swoje plakaty na śmietnikach. Co do banerów, widziałem zniszczone banery nie tylko Chojniaka, ale również Janika i kilku innych.
<piotrkow-tryb>prezentujesz pokrętną logikę,porównując niszczenie banerow do wieszania banerów np. na śmietnikach.Czy te działania da się porównać? Cóż, tonący brzytwy się chwyta!!!
Ja proponuję nie iść na wybory, niech się sami wybiorą.
I tak będą robić swoje, bo naszych propozycji zmian i tak nie biorą pod uwagę!!!
A ja i tak zagłosuję na Chojniaka, bo zrobił wiele dobrego dla Miasta i w ciężkiej rzeczywistości stworzonej w Polsce przez PO nie zaprzepaścił żadnej szansy , chyba tylko ślepi nie widzą jak Piotrków zmienił się na lepsze przez te ostatnich kilka lat
Jedyny sensowny głos, to głos na Nową Prawicę i Republikanów. Tylko oni mogą coś tutaj zmienić.
Tak mój drogi zmar. Działają na terenie Polski ale nie Piotrkowa, bo oni z Piotrkowa wyjeżdżają, uciekają, bo tutaj ostają się jedynie centra handlowe i magazyny ale nie firmy. Płaca podatki w innych bardziej przyjaznych miejscach. Ludzie mądrzy i młodzi stąd uciekają i mają firmy w Polsce. Dzięki, że potwierdziłeś moje przypuszczenia.
[cytat="lalik"][/Nasze osiedle głosuje na Pana Chojniaka.]
Tzn. które osiedle?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!