Dla chcącego nic trudnego ... będziesz zainteresowany znajdziesz odpowiedniego człowieka. A jeśli liczysz na pomoc finansową ... od tego są instytucje np. MOPR rozpatrują wnioski dla najbardziej potrzebujących. Raczej wyglądasz mi na zadziorę niż na człowieka potrzebującego wsparcia. Ktoś kto potrzebuje wsparcia ... nie będzie tu pisał dyrdymałów. Zastanów się.
Do Amana"
Wielce się mylisz, ogromnie się mylisz. Są to ludzie, którzy mają swoje firmy, które działają na obszarze Polski. Widać z powyższego, że ktoś tu jest słoikiem wiosennym (pustym).
Jest taki Pan doradca Prezydenta co ma firmy w całej Polsce np w Serbinowie :) To pewnie ta rodzina taka zachwycona :)
a mnie ten twój tekst... "pomoc finansowa... zadziora" wiele mówi...
Tacy szlachetni jak TY na pewno nie zrobią nic za darmo dla 2 człowieka!
Po lekturze poniższych komentarzy głosuję na pana Krzysztofa Chojniaka. Pozdrawiam tych co myślą inaczej.
http://www.krzysztofchojniak.pl/kandydaci-do-rady-miasta/okreg-1/
A gdzie bramkarz? Zdyskwalifikowany? :-) No to nici z wyborów - ja głosuję tylko na bramkarzy!
Kuszczak szuka klubu - pewnie z chęcią podpisze kontrakt z Polonią!
Opozycja K. Chojniaka wykorzystuje prostackie metody walki politycznej poprzez niszczenie banerów .Nie tędy droga do zwycięstwa.Kontrkandydaci p. Chojniaka nie mają nic ciekawego do zaproponowania mieszkańcom.No cóż przegracie.
oj tak,wygra Chojniak.Kontrkandydaci muszą przełknąć przegraną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!