metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Smutny ~Smutny (Gość)02.11.2014 19:48

Niestety to smutna prawda: Chojniak nie ma z kim przegrać :-(

45

A czy ty wiesz czym jest szlachetność? ~A czy ty wiesz czym jest szlachetność? (Gość)02.11.2014 20:04

"ideal" napisał(a):
Mój Drogi Wybawicielu. Podaj adres a pojawię się u Ciebie, potrzebuję pomocy. Liczę na Twoja bezinteresowność. Cieszę się że jesteś taki szlachetny

Dla chcącego nic trudnego ... będziesz zainteresowany znajdziesz odpowiedniego człowieka. A jeśli liczysz na pomoc finansową ... od tego są instytucje np. MOPR rozpatrują wnioski dla najbardziej potrzebujących. Raczej wyglądasz mi na zadziorę niż na człowieka potrzebującego wsparcia. Ktoś kto potrzebuje wsparcia ... nie będzie tu pisał dyrdymałów. Zastanów się.

30

zmar ~zmar (Gość)02.11.2014 20:37

Do Amana"

Cytuję:
Ta rodzina to tzw."słoiki"? Ile jest takich "słoików" dzięki rządom prezydenta Chojniaka? Łatwo jest rządzić ludźmi ciemnymi i starszymi, kiedy młodzi i myślący stąd uciekają do np. Warszawy. Współczuję Ci Twojego logicznego myślenia.

Wielce się mylisz, ogromnie się mylisz. Są to ludzie, którzy mają swoje firmy, które działają na obszarze Polski. Widać z powyższego, że ktoś tu jest słoikiem wiosennym (pustym).

12

:) ~:) (Gość)02.11.2014 20:59

"zmar" napisał(a):
Wielce się mylisz, ogromnie się mylisz. Są to ludzie, którzy mają swoje firmy, które działają na obszarze Polski. Widać z powyższego, że ktoś tu jest słoikiem wiosennym (pustym).

Jest taki Pan doradca Prezydenta co ma firmy w całej Polsce np w Serbinowie :) To pewnie ta rodzina taka zachwycona :)

30

człowiek ~człowiek (Gość)02.11.2014 21:24

"A-czy-ty-wiesz-czym-jest-szlachetnosc-" napisał(a):
Raczej wyglądasz mi na zadziorę niż na człowieka potrzebującego wsparcia.

a mnie ten twój tekst... "pomoc finansowa... zadziora" wiele mówi...
Tacy szlachetni jak TY na pewno nie zrobią nic za darmo dla 2 człowieka!

02

lektura ~lektura (Gość)02.11.2014 22:06

Po lekturze poniższych komentarzy głosuję na pana Krzysztofa Chojniaka. Pozdrawiam tych co myślą inaczej.

24

kibic ~kibic (Gość)02.11.2014 22:30

http://www.krzysztofchojniak.pl/kandydaci-do-rady-miasta/okreg-1/
A gdzie bramkarz? Zdyskwalifikowany? :-) No to nici z wyborów - ja głosuję tylko na bramkarzy!

31

do kibica ~do kibica (Gość)02.11.2014 23:11

Kuszczak szuka klubu - pewnie z chęcią podpisze kontrakt z Polonią!

10

realista ~realista (Gość)02.11.2014 23:21

Opozycja K. Chojniaka wykorzystuje prostackie metody walki politycznej poprzez niszczenie banerów .Nie tędy droga do zwycięstwa.Kontrkandydaci p. Chojniaka nie mają nic ciekawego do zaproponowania mieszkańcom.No cóż przegracie.

32

optymista ~optymista (Gość)03.11.2014 08:40

oj tak,wygra Chojniak.Kontrkandydaci muszą przełknąć przegraną.

26

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat