metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
RodowityPiotrkowianin RodowityPiotrkowianinranga09.11.2014 19:56

Widać po słuchaczach kto głosuje na Chojniaka. Osoby na emeryturze, które oczekują spokojnej starości. Ale niestety gdy te osoby dożyją swoich dni, w Piotrkowie pozostanie pustka ponieważ młodych z roku na rok ubywa. Nikt nie myśli o tworzeniu warunków dla nowych inwestycji. Jedyne o czym się myśli to renowacja elewacji kamienic by poprawić estetykę miasta. Zaponieli jednak radni, że estetyką miasta nikt się nie naje ani nie zapłaci rachunków. Czas wykorzystać rewelacyjne położenie Piotrkowa na mapie Polski i zacząć ściągać firmy własnie tutaj. By do tego doszło należy obniżać podatki a nie brać kredyty pod dofinansowywanie starego miasta. Mój głoś powędruje do Nowej Prawicy. Miasta powinni kreować młodzi ludzie, którzy tutaj będą chcieli mieszkać!

83

do wyborców chojniaka ~do wyborców chojniaka (Gość)09.11.2014 20:35

Ludzie,czemu wy tak nienawidzicie tego miasta? czy nie zależy wam na rozwoju Piotrkowa?mamy jedne z najwyższych podatków w kraju,potencjalni inwestorzy omijają Piotrków jak trędowatego,młodzi uciekają z tego grajdołu,obecna władza przykręca śrube do granic możliwości,strzygą nas jak baranów,przecież to my,nasze dzieci i wnuki będą spłacać to zadłużenie,czy o to wam chodzi? piekło nam chcecie zgotować?
Ręce dosłownie opadają!!!!....a król z Łódzkiej co miesiąc zgarnia prawie 13.000 zł i śmieje się nam i wam prosto w twarz.
Opanujcie się przy urnach,wyleczmy to miasto z gangreny,odetnijmy tą sitwe

93

Ola ~Ola (Gość)09.11.2014 20:50

Jestem młodą osoba i głosuje na pana Chojniaka

47

Kocham Piotrków ~Kocham Piotrków (Gość)09.11.2014 21:23

Właśnie kocham to miasto i mieszkańców. Dlatego zagłosujemy na Chojniaka.

48

średnia ~średnia (Gość)09.11.2014 21:24

"Ola" napisał(a):
~Ola (Gość)29 minut temu, 20:50

A ja jestem w średnim wieku i nie zagłosuję na Chojniaka. Mi już wystarczyło 8 lat rządów.
Urzędnicy są dla ludzi nie ludzie dla urzędników. Pan Chojniak póki co też jest tylko urzędnikiem ale jest "tylko dla Piotrkowa". Wolałabym by był dla piotrkowian.

62

po trzydziestce ~po trzydziestce (Gość)09.11.2014 22:16

My też zagłosujemy na Chojniaka

49

assa. ~assa. (Gość)10.11.2014 09:04

Ale sie naschodziło troli z UM.

70

po 40-stce ~po 40-stce (Gość)10.11.2014 09:06

A mojego głosu ten nieudacznik nigdy nie dostał i nie dostanie!
NIGDY!

73

i co? ~i co? (Gość)10.11.2014 09:24

4 lata temu też wszyscy kandydaci na prezydenta mieli się przeciwstawić Chojniakowi w drugiej turze, chcieli go "zlinczować". Teraz opozycja podnosi symbole religijne - nekrolog jest w dużej mierze symbolem religijnym - po to, żeby zniszczyć Chojniaka. Mieszkańcy widzą jakim prezydentem jest Pan Chojniak i zagłosują za Panem Chojniakiem. Panie Chojniak cały Piotrków za Panem stoi.

38

Piotrkowianin Piotrkowianinranga10.11.2014 10:55

"Ola" napisał(a):

Do szkoły, dziecko, bo matury nie zdasz! Nie potrafisz napisać nawet 1 prostego zdania bez błędów (głosuje i brak kropki na końcu zdania).

"i-co" napisał(a):
nekrolog jest w dużej mierze symbolem religijnym

Coś brałeś? Nekrolog jest informacją o czyjejś śmierci. Jakim symbolem religijnym jest np. informacja o zgonie ateisty?

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat