metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
znany nielubiany ~znany nielubiany (Gość)04.06.2016 21:36

Słuszny i rzeczowy komentarz MB. Cytuję:”Wbrew temu, co sądzą Błaszczyński i Chojniak, to nie Dziemdziora zmobilizował władzę do „męskiej” rozmowy, lecz zrobili to radni opozycji, bo przecież nikt rozsądnie myślący nie sądził, że były funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej odrzuci brzemię przeszłości, obmyje ręce, a z płuc wypluje czerwoną flegmę. Ten mistrzowski gambit sprawił, że upokorzona publicznie władza pierwszy raz przyznała się do błędów i wyraziła chęć współpracy.”
Dziemdziora jak pokazał nie ma honoru. 25 maja prawił, że cytuję: „O godz. 4.30 podjąłem decyzję. Uważam, że ta zmiana może przynieść lepsze funkcjonowanie Rady, co w konsekwencji przyniesie większe korzyści dla rozwoju miasta. W tej grupie, która właśnie się utworzyła są osoby, które mają fajne pomysły co do bardziej dynamicznego rozwoju Piotrkowa. Na szczegóły niebawem przyjdzie czas. Stanowimy grupę, która widzi, że w mieście robi się różne rzeczy, ale my uważamy, że można to robić lepiej. Te dzisiejsze wydarzenia nie przydają mi przymiotu lojalności, ale jestem zwolennikiem działania w grupie ludzi zdrowo myślących i uważam, że dobrze zrobiłem.”
Aż tu nagle po 8 dniach zmienił zdanie, i zagłosował za zdjęciem z porządku obrad wniosków o odwołanie Błaszczyńskiego i powołanie nowego przewodniczącego rady miasta którym jak nieoficjalnie mówił się w kuluarach rady miasta miał zostać radny Jan Dziemdziora. Poniekąd może i dobrze się stało, że przyszedł na obrady 3.06.2016 i pokazał swoje prawdziwe oblicze a nie po 3.06.2016 podczas której miały być procedowane wnioski opozycji z 25.06.2016. „Złotówa” nie odpuszcza. Panie Dziemdziora jest pan żałosny i nieodpowiedzialny. Pańskie zachowanie naraziło na reputację dobre imię radnego PiS Krzysztofa Kozłowskiego, człowieka religijnego, odpowiedzialnego i nad wyraz uczciwego.Wbrew wpisom niektórych hejterów obrażających Krzysztofa Kozłowskiego jako rzekomego "starego komucha" muszę w tym miejscu powiedzieć, że radny K.Kozłowski nigdy nie był komuchem i nie obrażajcie go więcej. PiS winien go wspierać i bronić jego imienia w tych najtrudniejszych chwilach, kiedy jest atakowany przez grupę radnych trzymającą władzę w mieście, czego oczekuję. Zostawiliście go samemu sobie bez pracy, i bez środków do życia. Tak się nie postępuje na prawicy. Wolicie z Dziemdziorą to idźcie z nim a zobaczycie jak daleko zajdziecie.

61

zero ~zero (Gość)04.06.2016 22:57

Jeżeli przez ten ostatni tydzień Dziemdziory nie przekupili (a próbowali!), to oznacza, że mu rozum odebrało. Paskudny postępek. Zapowiadał, że nie zrobi gęby z cholewy, a właśnie zrobił i to takąąąą CHOLEWĘĘĘĘĘĘ !!!

80

Jest dobrze ~Jest dobrze (Gość)04.06.2016 23:36

III RP w całej okazałości!

81

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)05.06.2016 07:57

Co tu komentować. Prądu szkoda.

110

Radny ~Radny (Gość)05.06.2016 10:03

Panie Janku, Ci co Panu dokuczaja , to Ci sami co chcieli zabrać Pana od pracy na rzecz mieszkańców Piotrkowa. Jest Pan bardzo dobrym człowiekiem. Konieczko, Skalski, Lorek niech się wezmą za pracę na rzecz Piotrkowa i mieszkańców. Bo dotej pory - tylko Kruka.

09

Do radnego Jana Dziemdziory - Sprostowanie ~Do radnego Jana Dziemdziory - Sprostowanie (Gość)05.06.2016 11:42

Przepraszam za to, że we wcześniejszej mojej wypowiedzi dopisałem panu o 10 lat więcej bycia samorządowcem. Prostuję od 1998 r a nie od 1988 r. Ja mam doświadczenia 36 lat a pan o 18 mniej. Pan za to co robi pobiera comiesięczną dietę radnego a ja jako społecznik nie pobieram za to co robię żadnego wynagrodzenia. I tym się od siebie różnimy jako społecznicy.

110

alek ~alek (Gość)05.06.2016 11:45

Ta banda darmozjadów powinna być rozgoniona!!!Oni tam siedzą aby załatwiać własne interesy głównie pracę dla rodziny i znajomych mieszkańców mają w nosie.Po cholerę tylu radnych???Nie robią nic zupełnie forsę biorą i żyć nie umierać a to wszystko kosztuje...NIE BĘDZIE DOBRZE JEŚLI NIE OGRANICZY SIĘ SZTUCZNYCH MIEJSC PRACY W SEKTORZE PUBLICZNYM TO WYKAŃCZA NARÓD.

120

mom ~mom (Gość)05.06.2016 12:44

Panie Radny ........ coś bardzo cicho o tzw. grubej kresce Mazowieckiego ........... a działo się wtedy działo .......... a Pana gdzie zakwalifikowano ............. ??????

81

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)05.06.2016 09:55

Na szczęście nie jestem wyborcą pana Dziemdziory, ale tym, którzy na niego zagłosowali proponuję zrobić zrzutkę na zakup pięknej flanelowej koszuli. Ponieważ flanela kojarzy się ze szmatą będzie leżała jak ulał.

132

Antoni ~Antoni (Gość)05.06.2016 17:48

~Kukizowiec (Gość) - widziałem cię człowieku nie raz i z tobą rozmawiałem i jest mi ciebie żal. Stoicie na tym stadionie jak na weselu, od długiego czasu i co podpisów lipa. Gdzie ten zalew imigrantów w Piotrkowie . Kto by chciał przy zdrowych zmysłach przyjechać do takiego piekiełka z takimi prypadkami- przykład poniżej komentarz do Pana Jana. I taki przypadek mówi o honorze - jak przepracujesz człowieku 40 lat, wychowasz dzieci, postawisz dom i drzewo do będziesz dopiero kimś do rozmowy bo trochę przeżyłeś. Obecnie to tacy jak ty to są w stylu w db i gw ale najmądrzejszy i wie jak ludziom organizować życie. Najlepsze miejsce dla takich nieokreślonych niewiadomo co przybudówka pis kukiz 15 miejsca w świecie rozwiniętej intelektualnie cywilizacji nie powinno być! A PROPO KUKIZOWIEC widział na wsi jakiego obcego bo ja jakoś ni- nawet turyści omijają wieś!

26

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat