komuna żyje - są setki miejsc gdzie bym przysiadł, ale mnie ławeczką nie można przekupić - dno
Z panem Dziemdziorą to może być tak, jak to było że spotyka się dwóch dziadków i jeden mówi:
...Wiesz, mnie to się już wszystko myli i zapomniałem czy ja brałem udział w I wojnie w II armii, czy II wojnie w I armii...
A drugi na to:
... Ja też, ja też nie pamiętam już, czy dostałem kulką między łopatki, czy łopatką między kulki...
Przekupili go ławką,żeby uchwalić absolutorium.
A tak blisko było pogonić nieudacznika z urzędu!!!
Pies by was .........!
1.o6.2016 został pochowany były radny z PIERWSZEJ w pełni demokratycznie, po 1990 r., wybranej Rady Miasta. Żadnego oficjalnego przedstawiciela tak Rady Miejskiej, jak i władz prezydenckich na pogrzebie nie było. Taki jest szacunek obecnych władz do tych co budowali samorządność po latach Pierwszej Komuny. Najważniejsze jest TU i TERAZ, koterie, spiski, kontr intrygi, władza, stołki i najważniejsze FORSA. A gdzie do byłych, szczególnie tych co odchodzą do lepszego świata szacunek dla radnych, polityków, posłów? Obecne władze i opozycja, tak w skali piotrkowskiej, jak i Polski, to naprawdę ..... szkoda słów i słownictwa. Będzie ten komentarz, czy cenzurka? Jak to często bywa przy takiej opinii.
Dobra zmiana czyli pis to szalence obłalani zenada Panie Janie gratulacje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!