W duip.. To masz co ja wyborca czyje no mamsz dziem i twoja klika za 2 lata
Co ta Ziółkowska z siebie zrobiła. Nie do wiary, że zmiana fryzury (wyjątkowo niekorzystna) potrafi postarzeć kobietę o 25 lat...
Słowa radnego Dziemdziory wypowiedziane na przerwanej do 3.06.2016 sesji rady miasta 25.05.2016 zaledwie 9 dni temu cytat: " O komentarz poprosiliśmy kluczową w tej rozgrywce postać. - O godz. 4.30 podjąłem decyzję – powiedział nam Jan Dziemdziora. - Uważam, że ta zmiana może przynieść lepsze funkcjonowanie Rady, co w konsekwencji przyniesie większe korzyści dla rozwoju miasta. W tej grupie, która właśnie się utworzyła są osoby, które mają fajne pomysły co do bardziej dynamicznego rozwoju Piotrkowa. Na szczegóły niebawem przyjdzie czas. Stanowimy grupę, która widzi, że w mieście robi się różne rzeczy, ale my uważamy, że można to robić lepiej. Te dzisiejsze wydarzenia nie przydają mi przymiotu lojalności, ale jestem zwolennikiem działania w grupie ludzi zdrowo myślących i uważam, że dobrze zrobiłem." A dzisiaj 3.06.2016 cytat:"Wydaję mi się, że to wszystko miało sens, bo w pewnym sensie popadliśmy w rutynę, nie zawsze potrzeby mieszkańców były właściwie odbierane – mówił radny senior. - W ciągu kilku ostatnich dni uczestniczyłem w swego rodzaju referendum, byłem hejtowany na forach internetowych, na portalu epiotrkow.pl i nie tylko. Odbyłem kilkaset rozmów, moimi rozmówcami byli przedstawiciele praktycznie wszystkich środowisk. Te rozmowy wpłynęły na moja dzisiejszą decyzję i pokazały mi drogę, po której powinienem dalej zmierzać. Będę się przyglądał, czy te deklaracje, które dziś padły będą wypełniane"
Nie chcę niczego sugerować ale uważajcie na tego samorządowca bo jeżeli już raz tak zrobił to będzie was wodził za nos. Niech sobie wraca do swoich ten syn marnotrawny nie będziemy po nim ronić łez. Lepiej się stało, ze zdradził teraz niż miałby to zrobić podczas głosowania gdyby dzisiejsza sesja się nie odbyła. Panie Błaszczyński, Panie Chojniak czy wy macie choć odrobinę honoru?
Szanowny Panie Janie,
przepraszam, że ostatnio zwątpiłam w Pana rozsądek, mądrość. Gratuluję decyzji. Zawsze będzie Pan miał moje poparcie.
Warto było przyjść i popatrzeć zdrajcy prosto w oczy. Mnie okłamał już 2 razy w tej kadencji. Za to, ze radnemu Dziemdziorze podawałem rękę i rozmawiałem z nim dyr. OSiR powiedział do mnie nie podając mi ręki, że wysługuję się jak to nazwał "czerwonym". A co robi Chojniak, Błaszczyński i całe to Razem dla Piotrkowa" Gdzie oni mają honor? Panie Dziemdziora nie masz pan honoru za grosz. Żegnam pana na zawsze. Nie mam litości dla zdrajców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!