Wzruszyłem się aż do łez czytając pański życiorys. Nie omieszkał pan wspomnieć, że pełnił funkcję przewodniczącego rady miasta. Został pan wybrany 30.11.2010 a odwołany po zaledwie 3 miesiącach 23.02.20111 r.
Nie muszę panu przypominać kto za tym stał i nadal stoi bo na pańskie miejsce został wybrany ponownie Marian Błaszczyński. Ten człowiek zrobi wszystko byle tylko nie utracić władzy. Razem ze swoimi klubowymi kolegami Miazkiem, Brylskim i Ziółkowską popieracie prawicowego prezydenta miasta i prawicową koalicję której nie przeszkadzało, że byliście i jesteście o poglądach lewicowych. Jesteśmy z tego samego rocznika 1948. Jest pan filantropem od 1988 a ja od 1980 r. Kiedy ja strajkowałem przeciwko władzy ludowej która gnębiła i pałowała klasę robotniczą pan pracował w Milicji Obywatelskiej. Tylko, że ja nie potrafiłbym wybaczyć Błaszczyńskiemu odwołania mnie i tej całej krucjaty a pan wybaczył deklarując publicznie 25 maja br. wystąpienie z grupy trzymającej władzę w mieście i przystąpienie do opozycji celem odwołania przewodniczącego rady miasta. Proszę sobie przeczytać swoją wypowiedź z 25 maja 2016 i posypać głowę popiołem. Polityk za jakiego się pan uważa nie wchodzi do tej samej rzeki dwa razy. Kończąc wyrażam ubolewanie, że zawiódł mnie pan oraz wszystkich którzy pokładali w pańskiej decyzji z 25 maja br. nadzieje na przywrócenie porządku w piotrkowskiej radzie miasta.
POWIEDZIAŁAM, ŻE TO KUKŁA, TO MNIE WZIĘTO NA FLEKI.
Tu może tylko tylko Ziobro ze swoimi pistoletami zrobić porządek. I tak się ostatecznie stanie.
Fajna fota Chojniak ma marynarkę za małą a Dziemdziora za dużą. Poza tym sprzedał się za Adamczyka i jeszcze parę innych balastów w tym mieście; niestety licznik bije nieuchronnie i jedyna w nim nadzieja.
Panie Dziemdziora Pan to jednak nic nie rozumiesz- jacy hajterzy - trochę krytyki i zaraz żale. Panie weź już Pan odjedz z tej polityki, daj Pan szansę młodym i nie tłumacz Pan swoich frustracji, aby się za wszelką cenę na wózku w wieku 100 lat wydostać z Rady Miasta. Trzeba wiedzieć kiedy skończyć- u Pana jest z tym problem.!!! Co byś Pn tu nie pisał trzeba odejść czas minął - cmentarze są pełne takich co byli niezastąpieni!
Tak jak przypuszczałam i jak zauważałam, "dużo słów, mało czynów" albo raczej mało skuteczności. A na koniec - myślenie o swego rodu przyszłości ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!