Prowadzę firmę. Zawsze jak źle mi idzie i tracę klientów, by ich przyciągnąć podwyższam ceny! Nic tak nie rozwija interesu jak kolejna podwyżka!
Tak jak wczoraj powiedziała radna Wężyk - firma nie jest dla pracowników, firma jest dla mieszkańców. Co mnie obchodzi fakt, że im się nie opłaca linia i wychodzi im za dużo wozokilometrów. 100 procent miasta powinno być skomunikowane, a nie 50 tak jak teraz. Tomaszów, Radomsko, Łódź to tylko przykłady Najwyżej kaski nie będzie na premie i podwyżki, zawsze możecie sobie iść i gdzie indziej pracować, jak wam nie pasuje. Ja jakoś nie mam premii, tylko otrzymuję stałą pensję i żyję!
Najpierw to pan prezes MZK niech się weźmie za autobusy które jeżdżą bez ogrzewania zimowa porą wypadałoby też wziąć się za kierowców bo nawet jeżeli jest ogrzewanie w MZK to kierowca siedzi w kurtce i ogrzewanie jest wyłączone i może też by wypadałoby zwrócić uwagę na stan autobusów a potem robić podwyżki kurna co za miasto ba co za rządy
Teraz lud zapłakany i na prezydenta złorzeczy a jak przyszło co do czego to na Krzysztofa głosowali a nie na Marlenę. Była szansa zmiany. Teraz cicho siedzieć i wszystko łykać.
Żeby więcej ludzi jeździło autobusami to trzeba podnieść ceny!!?? ???? co za ludzie. Także przestaje jeździć komunikacją miejską.
Czy oni myśla że mają tu 75 tysięcy idiotów i co się powie to ciemny lud kupi?
Po co bilet dwugodzinny w Piotrkowie ?! Śmieszne propozycje.Niech będzie drożej ale np. czyściej , sprawniej, kulturalniej i na czas !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!