Mieszkańcy powinni poznać nazwiska radnych ,którzy głosowali za podwyżką cen biletów.......
Panią z 6 zdjęcia prosimy o nie ściąganie odpowiedzi od kolegi. Testy rozwiązujemy sami :)
Ja wam wspolczuje tam już dawno powinny byc autobusy z klima gdyby w piotrkowie rzadzil prezydent ze zjednoczonej prawicy to by takie juz dawno były spojrzcie na wole krzyszt ciagle się cos dzieje inwestycje non stop a piotrkow zapyzialy i jeszcze mediateke bedziecie spłacać szok.
Podwyżka, która de facto jest obniżką, taką złotą myśl można było usłyszeć w ŁWD. Panie radny powiedz że pan gdzie takie mądre mądrości można kupić? Co za geniusz jest pana nauczycielem? MZK tylko dla bogaczy, taryfą taniej..
Jak widać sam prezes już gubi się w tłumaczeniu.
Już podwyżka czy może nie?
Nie ma czegoś takiego jak darmowe przejazdy. Kierowcy miasto musi zapłacić, koszty eksploatacji i użytkowania również. Te pieniądze nie biorą się z nikąd tylko z podatków. Dlaczego ja (osoba która nie jeździ komunikacja miejska) mam finansować kogoś kto chciałby taka komunikacja jeździć za darmo. Żeby komuś dać, komuś trzeba zabrać. To system naczyń połączonych.
ONI nie jeżdżą komunikacją miejską, Oni mają swoje fury. W Brudnych autobusach my musimy jeździć, nie dość że zaklejone reklamami, to nie myte przez kilka dni w taką pogodę jaką teraz mamy. gratulacje dla Rady...
Podwyżki w ramach dobrej zmiany walki ze smogiem. Na jednej sesji gaworzyli o walce ze smogiem przez "genialny" sposób palenia w piecach, oraz o tym jak zniechęcić ludzi do transportu miejskiego poprzez podwyżki cen biletów...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!