Po co bilet dwugodzinny w Piotrkowie ?! Śmieszne propozycje.Niech będzie drożej ale np. czyściej , sprawniej, kulturalniej i na czas !
Czy oni myśla że mają tu 75 tysięcy idiotów i co się powie to ciemny lud kupi?
Żeby więcej ludzi jeździło autobusami to trzeba podnieść ceny!!?? ???? co za ludzie. Także przestaje jeździć komunikacją miejską.
Teraz lud zapłakany i na prezydenta złorzeczy a jak przyszło co do czego to na Krzysztofa głosowali a nie na Marlenę. Była szansa zmiany. Teraz cicho siedzieć i wszystko łykać.
Najpierw to pan prezes MZK niech się weźmie za autobusy które jeżdżą bez ogrzewania zimowa porą wypadałoby też wziąć się za kierowców bo nawet jeżeli jest ogrzewanie w MZK to kierowca siedzi w kurtce i ogrzewanie jest wyłączone i może też by wypadałoby zwrócić uwagę na stan autobusów a potem robić podwyżki kurna co za miasto ba co za rządy
Tak jak wczoraj powiedziała radna Wężyk - firma nie jest dla pracowników, firma jest dla mieszkańców. Co mnie obchodzi fakt, że im się nie opłaca linia i wychodzi im za dużo wozokilometrów. 100 procent miasta powinno być skomunikowane, a nie 50 tak jak teraz. Tomaszów, Radomsko, Łódź to tylko przykłady Najwyżej kaski nie będzie na premie i podwyżki, zawsze możecie sobie iść i gdzie indziej pracować, jak wam nie pasuje. Ja jakoś nie mam premii, tylko otrzymuję stałą pensję i żyję!
Prowadzę firmę. Zawsze jak źle mi idzie i tracę klientów, by ich przyciągnąć podwyższam ceny! Nic tak nie rozwija interesu jak kolejna podwyżka!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!