Podwyższyli podatki czyli i tak zapłacą mieszkańcy, bo czynsze pójdą do góry...chcieliśta to mata!
ja stefan gołąbek wyznania satanistycznego protestuję! niech się rada sama zawierza sercom i innym częścią ciała, a Piotrków i Piotrkowian do tego nie miesza. czy teraz rada zajmie się "bardziej szczegółową listą" problemów miasta do zawierzenia, żeby matka boska mogła szybko działać??
gdzie my żyjemy za 5 lat zdecydowana zmiana a ja na chojniaka głosowałem porażka
Kilka lat temu wyprowadziłam się do Łodzi i jak zaglądam od czasu do czasu na ten portal to żal mi mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego...Miasto Łódź jest nastawione na młodych ludzi, a tu widzę trzeba dogodzić emerytom i dewotom. Żal mi was...
Totalny odlot. Przede wszystkim nie mieszać religii do polityki bo ludzie powiedzą dość kościołowi i pójdą swoja drogą. Po drugie zajmijcie się realnymi problemami. Po trzecie czy Maryja z pomoca aniołów wyremontuje mam ulice ???
a obrady a raczej nabożeństwa błagalno dziękczynne prowadzi w Radzie Piotrkowa: Trójca Święta i Dziewica przenajświętsza ..
Gdzie my żyjemy, jakie to smutne aż mi fiszbiny w staniku wyprostowało
- Będę głosował za, bo mam nadzieję, że w sercach radnych zagości od tej chwili uczciwość, a nie zdrada, chęć zabiegania o władzę i pieniądze na gruncie samorządowym, i że przestaniecie wykorzystywać kościół na gruncie prywatnym – zadeklarował z kolei radny Piotr Gajda z PiS.
Gajda tym samym wygrał konkurs na ministranta.
przy okazji może wyświęcić błogosławionego błaszczyńskiego i reszte tych bezradnych. Piotrków zakałą Polski niestety przkro mieszkać w takim mieście
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!