Moze Matka Boska ukarze tych co glosowali za ta ustawa? Oby tak sie stalo bo bardzo z wiara igraja
Przeciwko stanowisku RM głosowali Marlena Wężyk – Głowacka i Jan Dziemdziora.
Ciemnogród, średniowiecze i wstyd... Mam 30 lat i mam ochote schować się pod ziemię. Tak naprawdę to usiąść i płakać... Mam wrażenie że traktują ludzi jak ślepe bydło. Wstyd!
Teraz czas na zmiane nazwy Piotrowa Trybunalskiego.Powinien nazywać się Piotrków Maryjny.
Ale w Piotrkowie musi być dobrobyt, że takimi sprawami się radni zajmują... Chyba czas wracać!
nie róbcie sobie jaj tylko do pracy!! Polityka wala od religii a religia wala od polityki!!
- Mam takie dziwne wrażenie, że grupa polityków składających takie wnioski w ogóle nie zrozumiała sukcesu filmu "Kler". I ta próba wepchnięcia Polaków "butem" do kościoła okaże się i szkodliwa, i przeciwskuteczna - podkreśla redaktor naczelny "Liberte". - To zaszkodzi samemu kościołowi, który zyska obraz na trwale sklejonego z konkretną opcją polityczno-światopoglądową.
Brawo Panie Marianie. Rozumiem, że w następnie zrzekniecie się uposażeń na rzecz ubogich, zamiast siedzieć w klimatyzwanym pomieszczeniu wyjdziecie do ludzi pomagać potrzebującym bezpośrednio i przyjmiecie pod swoje dachy bezdomnych- Matka Boska z pewnością by tak uczyniła
miasto Piotrków Trybunalski zostanie zawierzone Niepokalanemu Sercu Maryi, Królowej Polski?
OK ale radni i prezydent niech zrezygnują z rządzenia miastem bo juz po co?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!