I my na nich głosowaliśmy! aż mi jest wstyd, że głos oddałem na jedną z Pań z pierwszego rzędu!!! na takie rzeczy jest na to czas! A teraz Państwo Radni ZAGŁOSUJCIE za zrzeknięciem się swoich DIET na rzecz biednych, chorych mieszkańców Piotrkowa.
drodzy wyborcy najpierw głosujecie na konowałów, którzy obiecują abstrakcje a teraz macie do nich pretensje, że mamy takich radnych. Ja wiem że to oni nas reprezentują i nas ośmieszają swoimi decyzjami to może mieszkańcy powinni chodzić tłumnie na posiedzenia Rady i kontrolować jak postępują wybrani radni. Ośmieszają nas i siebie samych. Wstyd mi za takich przedstawicieli a może należy ogłosić ponowne wybory i zagłosować na nowych a nie ciągle dawać szanse starym wałkoniom, którzy nic nie robią dla wyborców
Brawo p.D .C właśnie mądrze pan powiedział od mielenia jest kościół,!!
Błaszczyński Marian
Cecotka Dariusz
Czajka Rafał
Czarczyk Michał
Czechowska Krystyna
Czubała Urszula
Czyżyński Konrad
Dajcz Sławomir
Dziemdziora Jan
Gajda Piotr
Janik Łukasz
Kaźmierczak Lech
Madej Halina
Olejnik Wiesława
Pencina Ludomir
Pęcina Bogumił
Piekarski Andrzej
Stachaczyk Sergiusz
Staszek Mariusz
Tera Monika
Wężyk-Głowacka Marlena
Więcławska Sylwia
Wójcik Jadwiga
Mam pytanie, do tych wszystkich osób, którzy uważają się za tak gorliwych katolików. Czy nie uważacie, że te obrady, to była jawna kpina z wiary z waszej strony, gdzie szacunek???
Po raz pierwszy naprawdę bardzo cieszę się, że wyprowadziłem się z tego z....ego miasta. Takiego dna nie ma nigdzie, w żadnym innym polskim mieście. Naprawdę...
To jakaś porażka. Po co mieszać kościół w politykę? I ci pseudo katolicy, którzy tak bardzo krytykują osoby, które uważają, że to to nie była dobra decyzja. Nie wstyd Wam, że mieszacie wiarę i Matkę Boga w takie sprawy jak brudna polityka, te kłamstwa, które zapodają nam rządzący??
Mam nadzieję ze od tego powietrze ktorym oddychamy w Piotrkowie bedzie czystsze .
Jak pomyślę którzy radni głosowali za tym projektem to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Żeby głosować ZA myślę, że trzeba reprezentować określone wartości... których na co dzień im niestety brakuje. Znam kilka osób z tego grona i niestety robi mi się słabo myśląc, że oto jawią się one jako głęboko wierzące. A życiem codziennym... zaprzeczają wierze.
Kościół obecnie wielu nie po drodze. Ale jak trwoga to wówczas do Pana Boga. Lepiej późno niż wcale.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!