metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ocet krawczyński ~ocet krawczyński (Gość)28.11.2018 14:50

Już nie wiem kto jest głupszy,Macierewicz czy radni od Chojniaka !!! chociaż Macierewicz robi z siebie błazna za 24 tys./mc a Wy za niecałe 2,5 !!!

70

gość ~gość (Gość)28.11.2018 14:53

Panie Blaszczynski zniszczyles idealy wiary z Tworkoskim i tym w sutanniePan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy.

51

A to dopiero... ~A to dopiero... (Gość)28.11.2018 13:56

13 radnych głosowało za, 2 było przeciw, 2 wstrzymało się od głosu.
To razem 15. Radnych jest 23 to oznacza, że 7 nie wzięło udziału w głosowaniu.
W 2019 r zapłacimy więcej nawet za komórki i garaże. Wybraliście sobie takich radnych to macie!
Nie do pomyślenia jest podwyższenie stawki od budynków mieszkalnych w których prowadzona jest działalnośc gospodarcza o 78 gr za 1 m2. Co to może oznaczać? A to, że Jeżeli podmiot gospodarczy np. prowadzący sklep w budynku czy własnym czy wynajmowanym, zapłaci w 2019 wyższy czynsz.

90

danek ~danek (Gość)28.11.2018 14:58

przy okazji może wyświęcić błogosławionego błaszczyńskiego i reszte tych bezradnych. Piotrków zakałą Polski niestety przkro mieszkać w takim mieście

123

alonzo ~alonzo (Gość)28.11.2018 13:11

- Będę głosował za, bo mam nadzieję, że w sercach radnych zagości od tej chwili uczciwość, a nie zdrada, chęć zabiegania o władzę i pieniądze na gruncie samorządowym, i że przestaniecie wykorzystywać kościół na gruncie prywatnym – zadeklarował z kolei radny Piotr Gajda z PiS.
Gajda tym samym wygrał konkurs na ministranta.

122

aaaa ~aaaa (Gość)28.11.2018 15:16

a obrady a raczej nabożeństwa błagalno dziękczynne prowadzi w Radzie Piotrkowa: Trójca Święta i Dziewica przenajświętsza ..
Gdzie my żyjemy, jakie to smutne aż mi fiszbiny w staniku wyprostowało

90

gość ~gość (Gość)28.11.2018 13:30

Maryja jest święta a wy się ogarnijcie ateiści

829

lechuzpiotrkowa lechuzpiotrkowaranga28.11.2018 15:40

Totalny odlot. Przede wszystkim nie mieszać religii do polityki bo ludzie powiedzą dość kościołowi i pójdą swoja drogą. Po drugie zajmijcie się realnymi problemami. Po trzecie czy Maryja z pomoca aniołów wyremontuje mam ulice ???

172

gość ~gość (Gość)28.11.2018 15:57

Kilka lat temu wyprowadziłam się do Łodzi i jak zaglądam od czasu do czasu na ten portal to żal mi mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego...Miasto Łódź jest nastawione na młodych ludzi, a tu widzę trzeba dogodzić emerytom i dewotom. Żal mi was...

164

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat