gdzie my żyjemy za 5 lat zdecydowana zmiana a ja na chojniaka głosowałem porażka
ja stefan gołąbek wyznania satanistycznego protestuję! niech się rada sama zawierza sercom i innym częścią ciała, a Piotrków i Piotrkowian do tego nie miesza. czy teraz rada zajmie się "bardziej szczegółową listą" problemów miasta do zawierzenia, żeby matka boska mogła szybko działać??
Podwyższyli podatki czyli i tak zapłacą mieszkańcy, bo czynsze pójdą do góry...chcieliśta to mata!
Radni powinni zawierzyć Piotrków Ojcu Rydzykowi a kasa z ministerstw by płynęła wartkim strumieniem.
Ludzie .Opamiętajcie się ,bo robicie krzywdę wierzącym.
Wstyd dosłownie wstyd!!!! A czy mieszkańcy mają coś do powiedzenia czy tylko BezRadni mają tylko coś do gadania?? Jeśli zwyklemu człowiekowi się to nie podoba mieszamy w mieście a czekać na cud można latami do następnych wyborów. Zamiast głosować na osoby trzeźwo myślące to teraz mamy znów to samo będziemy mieli w audiotece kościół nie mieści mi się to w głowie śmiech na sali. Dewoty emeryci i renciści żal mi ludzi żal
Chore miasto,chorzy ludzie,kto ma choć trochę rozumu ucieka byle dalej stąd.
właśnie tak działa szatan;
niech ta Maryjna, Boża iskra idzie na całą Polskę i dalej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!