metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Proszę o wyniki głosowania. Test iq ~Proszę o wyniki głosowania. Test iq (Gość)28.11.2018 13:54

Błaszczyński Marian
Cecotka Dariusz
Czajka Rafał
Czarczyk Michał
Czechowska Krystyna
Czubała Urszula
Czyżyński Konrad
Dajcz Sławomir
Dziemdziora Jan
Gajda Piotr
Janik Łukasz
Kaźmierczak Lech
Madej Halina
Olejnik Wiesława
Pencina Ludomir
Pęcina Bogumił
Piekarski Andrzej
Stachaczyk Sergiusz
Staszek Mariusz
Tera Monika
Wężyk-Głowacka Marlena
Więcławska Sylwia
Wójcik Jadwiga

10

gość ~gość (Gość)28.11.2018 14:03

Brawo p.D .C właśnie mądrze pan powiedział od mielenia jest kościół,!!

30

gość ~gość (Gość)28.11.2018 14:17

drodzy wyborcy najpierw głosujecie na konowałów, którzy obiecują abstrakcje a teraz macie do nich pretensje, że mamy takich radnych. Ja wiem że to oni nas reprezentują i nas ośmieszają swoimi decyzjami to może mieszkańcy powinni chodzić tłumnie na posiedzenia Rady i kontrolować jak postępują wybrani radni. Ośmieszają nas i siebie samych. Wstyd mi za takich przedstawicieli a może należy ogłosić ponowne wybory i zagłosować na nowych a nie ciągle dawać szanse starym wałkoniom, którzy nic nie robią dla wyborców

00

gość11 ~gość11 (Gość)28.11.2018 13:06

I my na nich głosowaliśmy! aż mi jest wstyd, że głos oddałem na jedną z Pań z pierwszego rzędu!!! na takie rzeczy jest na to czas! A teraz Państwo Radni ZAGŁOSUJCIE za zrzeknięciem się swoich DIET na rzecz biednych, chorych mieszkańców Piotrkowa.

140

gość ~gość (Gość)28.11.2018 14:26

"Rada miasta zawierzyła" - przestańcie pisać bzdury. Co to za portal? Jedni piszą bzdury, a drudzy bzdurne komentarze. W końcu ktoś wybrał prezydenta i radę miasta. Teraz nikt się nie przyznaje? Nie ośmieszajcie siebie i tego waszego Piotrkowa.

30

ex piotrkowiak ~ex piotrkowiak (Gość)28.11.2018 14:27

To już nie tylko piotrkowski poseł antoni odleciał, ale i cała rada miasta.
To niech Maryja płaci diety.

140

cwaniak z miejskiej gazowni ~cwaniak z miejskiej gazowni (Gość)28.11.2018 14:28

Dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90

qtw5 ~qtw5 (Gość)28.11.2018 14:37

Marleno, ty na poważnie? To po co dodałaś do "Ślubuję?" słowa "Tak mi dopomóż Bóg"? Zdecyduj się: albo rybka albo pipka.....

62

gość ~gość (Gość)28.11.2018 14:40

XXI wiek. Jakieś pytania?

50

gość ~gość (Gość)28.11.2018 14:41

TRAGEDIA!!! Czas pakować walizki.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat