Skoro jest pan taki "święty" to proszę zapoznać się najpierw z Pismem Świętym bo jak widać po zamierzonych planach, to jego znajomość jest ZEROWA!
I jeszcze te krzyże w urzędach, po prostu państwo wyznaniowe- taki taliban.
Poproszę o wykaz imienny jak zagłosowali radni we środę za tą hucpą.
Po co zawierzać pośrednikom, jak można szefowi? To pewniejsze, chyba, panie Maryjanie.
A co wam kosciol przeszkadza nie chcecie nie chodzcie a maryi zawsze trzeba sie zawierzyc .
myślałem, że to żart a to na poważnie...mam nadzieje, że nowa Rada okaże więcej mądrości nie zgadzając się na wystawienie miasta na pośmiewisko. Jestem katolikiem ale żeby we wszystko mieszać religię to już jest chore
Odkąd polski król Jan Kazimierz zawierzył Polskę Maryi mamy same problemy. Dlaczego? Bo Maryja, którą kościół katolicki przedstawia nam jako osobę ważniejszą niż Syn Boży i Jemu nadrzędną, to demon - Królowa Niebios - Isztar. Nikt godny szacunku. Kościół katolicki to firma z demonicznym fundamentem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!