jestem szczęśliwy, że na niego nie głosowałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Puk, puk ! - Kto tam ? Policja, otwierać ! -Nie wierzę ! -A my właśnie w tej sprawie !
A to jest Pan lekarz z Piotrkowa? Faktycznie lepiej zawierzyć Maryji, buuuuhahahahaaa
Panie Błaszczyński otrzymał Pan " pocałunek śmierci" od dziekana i pisu
Na kogo można liczyć w walce o ratunek dla naszego Kościoła? Nie na naszych biskupów, naszych kapłanów ani członków zakonów. To WASZE zadanie, ludu wiernego! Pan Bóg dał wam rozum, oczy i uszy, abyście uratowali Kościół. WASZA misja to pilnować, aby wasi kapłani zachowywali się jak kapłani, biskupi jak biskupi, a zakonnicy jak zakonnicy!
Sługa Boży abp Fulton Sheen
Proponuję zmianę nazwy miasta na Maryjogród, będziemy już totalnie mieli chody u przenajświętszej panienki.
Matka Boża będzie błogosławić;
a że nie podoba się to niewierzącym to trudno
wspaniałe dno! mieszanie bożków i świętoszków do problemów i wyzwań nowej rady miasta to genialna żenada. jutro w pracy powiem, że nie wychodzi. mi praca bo matka boska mi nie pomogła albo dostałem niedotchnienienia ducha świętego. przypominam wszelkim idiot-religio-entuzjastom: Polska to kraj świecki, w którym nie tylko {dzięki bogom, he he} żyją katolicy. ogarnijcie się!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!