metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.09.2020 22:34

A co dalej z masarnią z Piotrkowa ?? Stanęła już na nogi i spłaciła długi ??

30

emeryt ~emeryt (Gość)09.09.2020 22:37

W Polsce wspierać tylko te małe rodzinne gospodarstwa rolne w których hoduje się zwierzęta paszą wyprodukowaną z własnego gospodarstwa. Te "hotelowanie" świń duńskich czy holenderskich w tych ogromnych tuczarniach powinno być zabronione, bo to zagraża środowisku naturalnemu i zdrowiu okolicznych mieszkańców.

40

Ansverii ~Ansverii (Gość)09.09.2020 22:49

Jak Wam coś nie pasuję to zapraszam do pracy u prywaciarza w Piotrkowie za najniższą krajową.. to może wtedy docenicie to co macie....

80

gość ~gość (Gość)09.09.2020 16:11

Że ja nie wiedziałem. Z chęcią bym z nimi porozmawiał skąd takie ładne traktory mają skoro nie mają pieniędzy to chyba ukradli, ja ogólnie nie mam nic do PiS ale w sumie jaby się rząd zmienił to może by im te traktorki pozabierał no wtedy by mieli dlaczego strajkować. Kto w ogóle pozwala na takie strajki. Przecież na tym placu parę milionów stoi w tych traktorach i oni pieniędzy nie mają?!!! Źle im to do pracy do magazynu albo gdzie indziej

268

jujuju ~jujuju (Gość)09.09.2020 18:40

Nie jestem rolnikiem i daleko mi do tego fachu ale wkurza mnie krytyka ludzi tychże rolników. Ci co zazdroszczą niech się zajmą rolnictwem a ci którzy proponują rolnikom inne zajęcie myślą chyba, że jedzenie to się bierze ze sklepu. Jak zamkną fabrykę w Piotrkowie to źle a przecież rolnik jest fabryką jedzenia. Pozdrawiam.

89

gość ~gość (Gość)09.09.2020 23:11

Hahaaaa. Plastuś z Opoczna fajnie wam odpowiedział... Ale serio, budujcie więcej chlewni, zasmradzajcie okolicę... Sami się załatwicie.

70

gość9 ~gość9 (Gość)09.09.2020 21:50

Jestem im wdzięczna, że uprawiają, hodują, ale wkurza mnie, że pryskają pola w południe - owady wyginą to i ich szkoda będzie kto im zapyli..

81

maddox maddoxranga09.09.2020 23:18

"- Robimy to na obrzeżach miasta, aby mieszkańcy nie mieli kłopotów z naszego powodu."
Mieszkańcy mają dość smrodu produkowanego przez chlewnie dookoła Piotrkowa. Jak się nie opłaca świń hodować to proponuję przerzucić się na produkcję warzyw - to jest przyszłość. Nadmiar wieprzowiny szkodzi zdrowiu, środowisku i komfortowi życia ludzi dookoła.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.09.2020 23:30

150

gienia ~gienia (Gość)09.09.2020 19:44

Ludzie wy chyba nie wiecie jak wygląda życie. Idzcie do roboty za 2600 .

140

gość ~gość (Gość)10.09.2020 06:51

ale Wam żal d.... ściska. To lepiej żeby rolnicy dalej klepali biedę? i zeby nasze rolnictwo sie nie rozwijało? i tak ciagle Panowie z Piotrkowa wielkiego miasta śmieja sie z chłopów ze wsi. To czego Wam tak żal. Jesli komuś jest źle to niech sie bierze do roboty. Kazdy pracuje tyle ile chce i za jakie pieniadze chce.

011

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat